facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiziq.be

Fiziq.be

Info

Kinesitherapie
Dieet
Sportvoeding
Personal Coaching
Sportmassages
Lactaattesten
Trainingsschema’s
Rainpharma verkooppunt



"Bij Fiziq in Houthalen - Helchteren vind je een kinesist, personal trainer, schoonheidsspecialist en epigenetisch huidtherapeut. Je wordt geholpen met verschillende vormen van kinesitherapie. Verder kan je bij ons terecht voor een conditietest, sportschema, dieet, voeding, sportvoeding, persoonlijke begeleiding, sportmassage, coaching, gelaatsverzorging, huidproblemen. We werken samen met RainPharma omdat we overtuigd zijn van hun natuurlijke aanpak."
Adres: Vennestraat 10, 3530 Helchteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0479470481
Stad: Helchteren
Route: Vennestraat 10
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: RainPharma Hasselt, RainPharma workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loes Eben Beautybar Loes Eben Beautybar 2 km Zeer vriendelijk en professioneel!
Recensies
De hele collectie aan RainPharma producten te krijgen, het RainPharma dieet met echt persoonlijke begeleiding in een rustige en huiselijke sfeer. En top kinesistes in de praktijk!
Zo fijn om zowel fysiek als via de webshop te shoppen bij Bert & Kelly Ze geven steeds op een aangename manier advies over de producten van RainPharma. Twee mooie mensen van binnen en buiten met een hart voor hun zaak! Dat voel je! Knap!
Wat ben ik tervreden van deze praktijk! Ik zit al meer dan 4 jaar met nekklachten. Sinds ik hier ga, bij Brenda zijn mijn klachten er bijna niet meer. Terwijl ze aan het werk is kan ik een rustig babbeltje doen. Heerlijk toch!
De kinesisten zijn super in hun job en staan ook altijd klaar met een luisterend oor. Plus hier kun je ook altijd terecht voor advies over voeding of supplementen op maat. Altijd met een glimlach. Er wordt altijd tijd voor je gemaakt.
Ik ben al tijdje in behandeling bij Fiziq. Altijd correct en vriendelijk geholpen! Het is een TOP team waar ik mij op mijn gemak voel. Zeker een aanrader!!!
Brenda is goud waard! Heel bekwaam en altijd met de lach :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid