facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fixit Wijnegem

Fixit Wijnegem

Info

Smartphone reparatie in het Wijnegem shopping Center: fixed while you shop. Enkel reparaties door ervaren en service gerichte techniekers. No cure, no pay!



"Fixit bestaat 9 jaar, waarvan 3 jaar in Wijnegem Shopping Center. Dankzij onze uitstekende technici en ruime openingsuren bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een snelle reparatie. Fixit werkt enkel met originele of premium onderdelen voor een gewaarborgd kwalitatieve smartphone en tablet reparatie.Kijkt u graag even mee? Dat kan, Fixit in het Wijnegem Shopping Center beschikt over een open atelier waar je gerust de herstelling mee kan volgen. Je kan uiteraard ook rustig gaan winkelen of een hapje eten in het winkelcentrum.Merken: Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Nokia"
Adres: Turnhoutsebaan 5, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: 078700118
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 5
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Fixit-Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proximus Proximus 179 meter Zeven keer op enkele weken naar proximus shop en probleem nog niet opgelost
ORANGE SHOP WIJNEGEM SHOPPING CENTER ORANGE SHOP WIJNEGEM SHOPPING CENTER 197 meter Enkele malen de verkeerde pin ingevoerd en een geblokkeerd toestel als gevolg. De ma...
Recensies
Deze week langs geweest met iPhone van mijn zoon. In een bekendere winkel moest hij binnen voor 4-6 weken, want door Corona momenteel lange wachttijden, en kosten zouden kunnen oplopen. Langs Fixit, en letterlijk 5 sec en het was terug ok en we moesten niets betalen. Goede, vriendelijke en vooral eerlijke service. Ik weet waar ik volgende keer moet zijn!
Spijtig dat ik geen 0 Sterren kan geven voor klantvriendelijkheid en service. Ik kocht er een hoesje voor mijn iPad. De man die toen in de winkel stond en ons vriendelijk hielp vertelde ons dat we maar liefst 2 jaar garantie hierop kregen. Bijna ongelofelijk. Hij moedigde ons zelf aan zeker terug te komen als het kapot was. Vandaag kom ik terug in de winkel met de vraag omtrent de garantie, word ik simpelweg de winkel uitgelachen. Dat is te belachelijk voor woorden lachte een vrouw me uit. Nog nooit zulke slechte en onvriendelijke mensen in een winkel ontmoet. Een winkel waar ze puur praatjes verkopen over kwaliteit en garantie. Maar niets nakomen. Had eigenlijk graag willen horen wat diezelfde man te vertellen zou hebben.
BEWARE zeer slechte ervaring met deze mensen, ze rippen je af en als je niet met hen eens bent omtrent garantie en herstellingen spelen ze met je toestel. Het wordt erger dan hoe het was. Eerste indruk: overtuigend en fake vriendelijk maar eens je terug naar de winkel komt omdat er geen herstellingen zoals afgesproken werden gedaan, krijgt men een heel andere gezicht! Veel kosten voor niets. Dieven. 1 ster is te veel!
Top service! Mijn scherm die vol zat met barsten en putten werd op 1 uur vervangen en daarbij kreeg ik nog eens een gratis glasbescherming op mijn iPhone X tijdelijke actie omdat ze zijn verhuisd naar de 1ste verdieping En voor diegenen die nog twijfelen, bij Apple of Switch vragen ze bijna meer als het dubbele van de prijs! Aanrader!
De Fixit in het Wijnegem Shoppingcenter is een echte aanrader voor iedereen die kampt met problemen met zijn/haar elektronica gsm, laptop,.... Ik ben hier al enkele keren geweest en het is duidelijk dat ze weten waarover ze spreken. Ze hanteren een faire prijs en zijn hier heel transparant over, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan na herstel. Hele betrouwbare mensen!
Mijn volumeknop werd snel gemaakt, nieuw glaasje werd proper aangebracht op mijn gsm. Snelle, goede service en er nog een goede babbel/leuke uitleg gekregen. Wij zijn heel tevreden!!
Probeer je 10x te bellen TEGEN BETALING en neemt niemand op! zowel Deurne als Wijnegem niet! Wou ik net mijn gsm laten herstellen maar als de service zo al is dan zien ze mij daar sowieso ook al niet meer. ik ben wel al in je zaak geweest en toen best vriendelijk ontvangen maar 4x gebeld in de loop van 2 uur en niemand aan de telefoon gehad op een rustige woensdag in het shopping? laat mij niet lachen dan dat er geen tijd hiervoor was. Ook mooie professionele antwoorden dat u ka me geven als "eigenaar" van het bedrijf. Ipv mss toch excuses aan te bieden en dat ik en andere klanten en toch terug komen ze behandelen dat ze nooit meer moeren terug komen is best onprofessioneel ;. Maar maakt niet uit voor mij.. Ik kan alleen hier 1 ster op geven en zorgen dat je naar 3.9 gaat en mss nog andere mensen die hier ook slechte ervaring bij hebben aansporen om het zelfde te doen dat er niemand meer langs komt ; Met vriendelijke groet.
Erg goede en snelle service in verband met het herstel van mijn laptop. Ik ben zeer tevreden, zou het zeker aanraden als je met een technisch probleem zit. Ze zijn uit hun weg gegaan om mij te helpen :
Na de reviews te hebben gelezen, heb ik fixit wijnegem toch het voordeel van de twijfel gegeven. Dit had ik beter niet gedaan. Vond de service niet zoals verwacht. Nu bekeken waren ook de reacties op de reviews niet al te aardig, soms gewoonweg grof. Ditzelfde gevoel had ik ook in de winkel. Klant was voor mij hier zeker geen koning.
Jammer dat er geen 0 sterren gegeven kan worden. 4 maanden geleden 2e hands iPhone aangekocht, deze met heel wat krassen op achtergrond... een hoesje errond en alles opgelost. Pas een maand geleden echt beginnen gebruiken tot hij het deze week begaf. Binnengebracht en "we kunnen er niks meer aan doen"... Zaakvoerder stond zelf achter de desk en zei er nog bij "we zouden nooit iPhone's verkopen die er zo uitzien" dus daarbij de schuld nog eens op ons steken, verontwaardigd moesten we afdruipen en hebben toch 1 ding onthouden: met Fixit zullen we niet snel meer in contact komen. 'Brol'winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid