facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fixeur Pedaleur

Fixeur Pedaleur

Info

Onderhoud & herstelling van allerhande fietsen: stadsfietsen, racefietesen, mountainbike voor dames, heren & kinderen.



"Verkoop Racefietsen, mountenbikes, E-bikes, stadsfietsen, fietsaccesoires en onderdelen"
Adres:
Telefoonnummer: +32477432931
Stad: Laarne



op zoek naar gerelateerd: Fietsen Haeghens
Recensies
Een top service van een top zaakvoerder. Iemand die met ziel en passie het onmogelijke verwezenlijkt!! We hadden een fiets besteld voor onze zoon, welke normaal bij een bestelling zou arriveren bij Davy voor zijn verlof. Helaas door een foutje bij de leverancier is dit niet door gegaan. Doch heeft Davy alles in het werk gesteld om de fiets mooi en netjes af te leveren deze week. Van service gesproken! Als u opzoek bent naar een fiets, is er maar 1 adres!! Fixeur Pedaleur!! Keep up te good work Davy!!
Zeer goede service ben heel tevreden over Fixeur Pedaleur .
Onze nog niet zo oude fiets die we zwaar verwaarloosd hadden werd zo goed als nieuw aan ons terug bezorgd voor een heel redelijke prijs. Enkel over wanneer hij klaar zou zijn was er wat onduidelijkheid. Langs de andere kant mochten we hem ophalen op een moment dat de winkel eigenlijk niet open was omdat het voor ons met het werk echt niet anders kon. Wij zijn zowel qua service en klantvriendelijkheid als qua geleverd werk ontzettend tevreden!
Davy doet zijn uiterste best om zijn klanten te bedienen. Correcte prijs, duidelijke factuur, stipte opvolging, digitale berichten zodra klaar. Aanrader.
Leuke, jonge zaak waar de klanten met de glimlach worden ontvangen. Hier zijn de regels: " verkopen is leuk en herstellen is belangrijk". Dus FIXEUR PEDALEUR is een onderneming waar de KLANT KONING is !!
Top, echte vakman met persoonlijke aanpak. Zeer tevreden!
Erg goede fietsenmaker die een eerlijke prijs aanrekent. Mijn man en ik komen hier reeds een jaar voor het onderhoud van onze koersfietsen en zijn steeds supertevreden.
Snelle service.
Super service, en heel vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid