facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fix Trix

Info

Fix trix is een onafhankelijke computer repair service op maat voor particulieren en KMO's

Geschiedenis

Fix trix is een onafhankelijke computer repair service op maat voor particulieren en KMO's



"Bell Fix herstelt uw iPhone of andere smartphone. Dankzij onze ervaring en het zorgvuldig repareren van mobiele toestellen hebben we de juiste kennis en expertise opgebouwd. Naast smartphones herstellen we ook iPads en andere tablets."
Adres: Karel Lodewijk Dierickxstraat 25, 9000 Gent
Telefoonnummer: 0474347361
Stad: Ghent
Route: Karel Lodewijk Dierickxstraat 25
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Trix programma, Trix online, Trix Antwerpen capaciteit, Trix geplande evenementen, Trix Antwerpen adres, Tickets Trix, Millionaire Trix, Trix We Are Open 2021
Recensies
Wat een openbaring in een sector waar toch ook een aantal "cowboys" actief zijn ! IK stapte de winkel binnen, ik werd op een vriendelijke en deskundige wijze te woord gestaan en een reparatie in mijn geval gebarsten scherm vervangen is in een wip perfect gefixt. Telefoon is als nieuw. Bovendien aan een eerlijke prijs ! Top-adres !
Heb hier reeds verschillende producten Gekocht 2 iPhone,s een laptop Ook reparaties van zaken die niet van jullie waren ! Op de zelfde manier behandeld Klant vriendelijk en enthousiast Een huis van vertrouwen Ik kom van Oostende voor de goede service Mijn volgende aankoop is zeker bij jullie Paul en walter uit Oostende
Ik heb 10/12/22 een iPhone 8 gekocht super tevreden compact en een goede prijs de telefoons werken als nieuw superbedankt bel fix Hallo bel fix ik ben nu al 3dagen ver en ik merk nu dat de micro links niet werkt vanonder en hij gaat heel snel plat ?
Volledige oplichterij! Na amper 7 dagen opnieuw een zwart scherm hetzelfde probleem als er voor, laten herstellen voor 140 euro, en nu opnieuw hetzelfde probleem. Na de reparatie is hij elke dag ook minstens 1x uitgevallen. Verkoper beweert dat ikzelf het scherm gebroken heb, terwijl hij er een antibreekglas heeft op gelegd, en de iPhone opnieuw kapot ging terwijl ik hem ineens niet bij mij had. Slechtste service ooit, mijn geld kwijt, en ze willen geen offerte doen om dit op te lossen. Jammer, kan er niet mee door. Nadien opnieuw laten maken door een professional die zag dat dit inderdaad gewoonweg luilakwerk was en een veel te goedkope manier van werken is.
Heel vriendelijke mensen! En ze weten ook waar ze mee bezig zijn. Binnen de 2 uur was mijn gsm hersteld samsung galaxy A7 waarvan de power button niet meer werkte. En allemaal aan een eerlijke prijs. Als je gsm niet meer naar behoren werkt, hoef je dus niet altijd direct een nieuwe te kopen :
Zeer goede service, eerlijke mensen! Zeer zeker een aanrader
Perfect gerepareerd. Waarschuwen op voorhand voor eventuele problemen bij de reparatie. Vlotte service.
Geweldige, snelle service van sympathieke eigenaars. Mijn gsm scherm was kapot, is hersteld in ongeveer anderhalf uurtje tijd en werkt weer naar behoren. Prijs kwaliteit is zeker in orde!!!
Zeer vriendelijke mensen en uitstekende reparatieservice. Smartphone zag er zo goed als nieuw uit en werd binnen zeer korte tijd hersteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid