facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Five Slice Pizza

Five Slice Pizza

Geschiedenis

Onze pizza's worden 100% artisanaal en vers gemaakt. Wij vervaardigen onze pizzabodem van een eigen mengeling van verschillende bloemsoorten en laten onze pizzabollen 72u rijpen om zo een ongeëvenaarde smaak te bekomen!
Niet Italiaans, niet Amerikaans, maar een fusie van de twee en een tikkeltje Vlaams



"Onze pizza's worden 100% artisanaal en vers gemaakt. Wij vervaardigen onze pizzabodem van een eigen mengeling van bloemsoorten en laten onze pizzabollen 72u rijpen om zo een ongeëvenaarde smaak te bekomen! Niet Italiaans, niet Amerikaans, maar een fusie van de twee en een tikkeltje Vlaams."
Adres: Zuidstraat 41 A, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058628699
moc.azzipecilsevif@ofni
Stad: Veurne
Route: Zuidstraat 41 A
Postcode: 8630


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 21:00
Dinsdag: 17:30 - 21:00
Woensdag: 17:30 - 21:00
Donderdag: 17:30 - 21:00
Vrijdag: 17:30 - 22:00
Zaterdag: 17:30 - 22:00
Zondag: 17:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: five slice pizza menu, nieuwe pizzeria veurne, five slice pizza app, forza pizza veurne openingsuren, forza pizza veurne, pizzeria veurne ooststraat, pizzeria veurne, forza pizza menu
Recensies
Gisterenmiddag rond 12u 2 pizza's besteld met als bezorguur 18u45, ik heb met bancontact betaald en een bestelbevestiging per mail gekregen. Toenmijn bestelling een uur in vertraging was besloot ik te bellen , dit zonder resultaat. Ook aan de pizzeria in Veurne en Koksijde niemand te bespeuren. Ook vandaag niet bereikbaar. Ik wil dan ook mijn 37€ terugbetaald zien. Schandalig slechte service.
We hebben al enkele keren pizza's besteld bij hun en telkens waren ze zeer lekker, daar heb ik niks op aan te merken, maar de communicatie & levertijd bij hun mag wel beter. Als ik 3 pizza's bestel en ik krijg er maar 2 dan klopt er idd iets niet. Als ik bestel voor om 18:45 te leveren en ze komen pas een half uur later dan klopt er weer iets niet. Nog eens hun pizza's zijn lekker maar toch 2 belangrijke punten die ze zo vlug mogelijk moeten verbeteren.
Zopas 2 pizza’s gekregen. 1 pizza was besteld zonder paprika. De geleverde pizza lag vol paprika. In de andere pizza zat een zwart haar van wel15 cm lang! Niet smakelijk! Vroeger waren wij steeds tevreden over de kwaliteit. Nu hebben we onze bedenkingen.
Verre van tevreden van onze ervaring. De levering zou een uur gaan duren, geen probleem. Ruim 35 minuten na dit uur tijd waren onze pizza's nog niet geleverd. Bij levering een kort excuus zonder veel meer. Heel handig als je kinderen van 2 en 4 hebt die staan te springen om eraan te mogen beginnen, ruim een halfuur voordien. Daarnaast ook gewoon verkeerde bestelling gekregen, hadden chicken tenders besteld en kregen chicken wings in de plaats. Geen herhaling meer voor ons!
's middags besteld om om 17u45 te laten leveren. Om 18u30 nog niets. Verschillende keren moeten bellen voor iemand opnam. Ze waren de bestelling vergeten... Om 18u50 de bestelling gekregen, geen sorry of extra bij gekregen. Pizza's waren niet echt lekker... Not worth it
Bestelling gedaan te oostende om 18:40. Om 20 u dan maar zelf naar daar gereden omdat de bestelling wegbleef en het meteen voice mail was. Ze stonden op dat moment net klaar om te vertrekken. Geen compensatie.. eens thuis lookbroodjes ok, pizza AANGEBRAND en echt niet lekker smaakte enorm door dus vuilbak in ..
Bestelling geplaatst via koksijde voor veurne. Pizza s waren Perfect krokant en goed belegd. integendeel tot veurne daar zijn de pizza s niet krokant en ook niet smakelijk al meerdere keren besteld via hun maar nooit top . Eerste keer pizza s ontvangen via koksijde en kwaliteit veel beter. Moesten we kunnen bestellen we altijd via koksijde. Mvg
De beste pizza in een wijde omtrek. Ter plaatse kan je bij mooi weer je pizza buiten opeten, bij slecht weer vrees ik dat er hier geen plaats voor is. Maar het is dan ook een pick-up/delivery pizzeria. De pizza's zijn zeer creatief en heerlijk van smaak. Het menu is desdanig uitgebreid dat het je toch een hele tijd zal duren tegen dat je alles geproefd hebt. De mensen die hier werken zijn heel vriendelijk, en doen hun werk met een lach. Elke pizza word tot in de puntjes verzorgd en is een bom van smaak.ik ga hier met plezier terug.
De pizza's zijn super lekker en alles is vers, wat op zich al een topper is! De bediening gebeurt heel vlot en professioneel. Als je de facebook pagina volgt ben je altijd op de hoogte van de hedendaagse kortingen of speciale acties die wel wekelijks gebeuren. Ook de delivery is een pluspunt want die krijg je al vanaf €20, ook al woon je in Nieuwpoort. Ook de pasta's zijn lekker; gegratineerd en met een lookbroodje erbij. Het zijn super hardwerkende mensen die zeker 5 sterren verdienen! Keep up the good work!
Levering is verschikkelijk verlopen. Pizza minstens een een uur en een half later gekregen dan gemeld. Toen bleken nog zaken te ontbreken. De tweede 'levering' heeft opnieuw bijna een uur geduurd. Dikke teleurstelling ! Eten is wel oké!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid