facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FitzGerald Enterprises BVBA

FitzGerald Enterprises BVBA

Info

Particulier, zelfstandige of onderneming? Zoek niet verder, wij begeleiden U in uw ICT,Web & Elektro avontuur!

Geschiedenis

Een onderneming met 3 business units die nauw met met elkaar verbonden zijn
om U zo de best mogelijke en meest unieke oplossing aan te bieden!

ICT Solutions & Cloud

Een ervaren en zeer getalenteerd team dat al meer dan 25 jaar in de ICT wereld actief is. Oplossingen voor zowel kleine zelfstandigen als KMO's zijn voor ons dagelijkse kost. Overtuig uzelf en neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakend gesprek. Zo kunnen wij U aantonen dat ook U kunt genieten van TOP oplossingen aan economische tarieven. Kwaliteit hoeft niet onbetaalbaar te zijn!

Elektro

Nieuwe accumulatie, een waterboiler, of misschien infraroodverwarming nodig?
Met een bijna oneindig aantal producten kunnen wij ook U een oplossing aanbieden voor elke wens op gebied van elektro. Erkende installateurs zorgen er dan weer voor dat alles netjes en correct wordt geïnstalleerd. Wij bieden enkel kwalitatieve en originele producten aan en dit aan zeer scherpe prijzen.

DHCnet

DHCnet omvat een zeer uitgebreid aanbod aan producten en oplossingen die gerelateerd zijn aan websites, webservers, cloud, email, e-commerce en zoveel meer. Onze medewerkers hebben net als onze collega's bij ICT solutions, tientallen jaren ervaring op het wereldwijde web en staan steeds voor U klaar om uw wensen uit te werken tot een samenhangend en uniek geheel op het web.

Adres:
Telefoonnummer: +32 468 11 59 66
Stad: Deurne


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tech4ce Tech4ce 2 km TECH4CE is a Belgian company introducing a new Policing Tool, the BolaWrap 100. We al...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid