facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitness Fun Move - Zomergem

Fitness Fun Move - Zomergem

Info

Buikje? Geen energie? Tijd voor wat positieve vibes? In Fitness Fun Move lossen we dat op met onze schema's op maat naar uw wensen. Actie ;)!

Geschiedenis

Bij de (vernieuwde) Fun Move kan je terecht voor:


Fitness (Cybex, M&F, Life Fitness, ergofit, tanturi,Medicine ball, Sissel, Mambomax ...)

Andullatie (pijn-en revalidatiematras)

Supplementen van OLIMP en QNT (goedkoper dan Body&fit)

Bewegingsanalyse

Personal Coaching

WIFI

De FUNMOVE APP

Kom gerust langs voor een gesprek en kijk hoe wij u kunnen helpen met uw wensen!

Tot binnenkort,

Peter Van De Velde

Adres: Kon. Leopold III-laan 13, 9930 Zomergem
Telefoonnummer: 093727168
Stad: Zomergem
Route: Kon. Leopold III-laan 13
Postcode: 9930


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:00
Dinsdag: 07:00 - 23:00
Woensdag: 07:00 - 23:00
Donderdag: 07:00 - 23:00
Vrijdag: 07:00 - 23:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00
Zondag: 07:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Osteopaat Lievegem Osteopaat Lievegem 496 meter Osteopathie voor baby's, kinderen en volwassenen
ForYouMed ForYouMed 2 km
Recensies
5 sterren voor de familiale en gezellige sfeer! De groepslessen en de personal training zijn aanraders! Peter, de zaakvoerder zorgt voor een open communicatie met zijn klanten en heeft het welzijn van zijn zaak nauw bij het hart. Deze fitness heeft alles wat je nodig hebt om aan jezelf te werken. Het werk moet je uiteraard zelf doen. Aanrader!
Door dreigement van de eigenaar moest ik m’n review aanpassen dus bij deze: - ik ben 167 cm groot en kon sommige toestellen niet voldoende aanpassen voor een goede ergonomische houding. - ik kon eenmalig proberen, mijn vriend echter werd gezegd dat enkel een abonnement gaat. - mijn vriend heeft een abbonement en kan niet binnen met zijn kaart als de eigenaar niet aanwezig is dit werd echter beloofd bijna 2 maand geleden te veranderen dus hij kan niet sporten wanneer hij tijd heeft. - Bij het contacteren van de eigenaar geen gehoor heeft vandaag nu hij eens tijd had dus niet kunnen sporten. - foutieve informatie op de site bij voordelen abbonement. Bij vraag geen uitleg. + 7/7 open als de deur en je kaart werkt of de eigenaar beschikbaar is + de fitnesstoestellen zijn nog beetje oldscool maar buiten vroeger mijn abbonement daar toch een verbetering. + andulatiematras Ikzelf heb geen goede ervaring hier maar iedereen heeft andere wensen.
Dit schooljaar liep ik stage in fitness Fun Move. Ik werd goed begeleid en kreeg veel verantwoordelijkheden toegewezen. Bedankt Peter & Sara voor de aangename stageperiode!
Een supermoderne fitness waar je uiterst persoonlijk behandeld wordt. Peter staat altijd klaar met advies en door de enorm ruime openingsuren is er altijd wel een rustig moment om te sporten.
Ik heb dit schooljaar hier mijn fitness stage gedaan. Veel leermogelijkheden en verantwoordelijkheid gekregen. Dit was een aangename samenwerking met Peter en Sara.
Ik liep dit schooljaar stage in deze fitness! Ik werd steeds goed begeleid en leerde hier veel bij! Extra dank aan Peter en Sara voor deze mogelijkheid en mooie ervaring!
Hier betaal je meer voor een lidmaatschap van 3 maanden dan voor een lidmaatschap van een jaar bij de vele concurrenten. Voor dat geld zijn er ook helaas niet meer meer faciliteiten voorzien. Goede old school krachttoestellen, maar de rest kan een herinvestering gebruiken. Wel vriendelijk personeel.
Goede fitnes,heel behulpzaam en altijd vriendelijk!! Goeie informatie gekregen over het abbonement dat ik nam en wat ik wou ivm spier en krachtoefeningen!
Goede en gezellige fitness waar familiale sfeer heerst. Zeer vriendelijke uitbaters.
Top fitness met zijn geheel eigen karakter!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid