facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitlab Nottebohm

Fitlab Nottebohm

Info

Medisch en Wetenschappelijk onderbouwde Fietsanalyse, Beweeganalyse, Loopanalyse, Training en Coaching



"SMC Nottebohm is een multidisciplinair centrum. Ons team bestaat uit revalidatieartsen, cardiologen, sportartsen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, trainers, sportraadgevers en verpleegsters die elke dag samenwerken om jou de beste zorg en begeleiding te kunnen geven."
Adres: Brasschaatbaan 28, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 03 633 11 66
Stad: Brecht
Route: Brasschaatbaan 28
Postcode: 2960


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Nottebohm Brecht afspraak maken, Nottebohm revalidatie, Dokter de Block Nottebohm, Nottebohm inspanningstest, Nottebohm brasschaat, Nottebohm vacatures, Nottebohm Antwerpen, Nottebohm Training
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waegener Waegener 3 km
Amarant Care Amarant Care 4 km Prima verzorging voor de bewoners!!
Weet & Eet Weet & Eet 4 km Voedingsadvies op maat door erkende diëtisten gespecialiseerd in diabetes en sport.
Harmony Furr Horses Harmony Furr Horses 6 km Super behandeling, met zeer veel nuttige tips. Paarden reageren super en hebben enorm...
Vitality & Life Vitality & Life 7 km Vitality & Life .. de kracht van de natuur !
Recensies
Proficiat, Top team met een positieve spirit, heb een knie prothese en een geweldige opvolging, aqua gym en nu een top behandeling om de spieren terug te gebruiken. Super bedankt en doe zo voort.
Zeer onprofessioneel, enorm lang wachten, vrouwonvriendelijk. Geen enkele kritische kijk op hun resultaten. Weggegooid geld: koop een lactaatmeter en doe de test thuis.
Zeer tevreden van! Heel profisioneel ! Zekker aan te raden.
Sportcardiologisch onderzoek gehad. Op voorhand makkelijk online een afspraak kunnen maken, en zeer heldere instructies ontvangen via mail. Het onderzoek zelf is zeer vlot verlopen: eerst werd er op voorhand duidelijk gemaakt wat het onderzoek precies inhoudt en wat ik achteraf als resultaat zou mogen ontvangen. Zeer goede ervaring; ik raad het iedereen aan die een dieper inzicht wil krijgen in zijn conditie en mogelijke problemen, en iedereen die een specifiek trainingsadvies wil krijgen om veilig en tegelijk optimaal te trainen.
De ligging van dit sport medisch centrum is gewoon ideaal , zeer rustig en midden in een prachtige landelijke omgeving. Ideaal voor sporters om zich te laten testen of bij problemen. Afspraken kunnen online gemaakt worden. Dit centrum legt zich toe op raadplegingen, revalidatie , testen , keuringen , kine , medische raadgevingen ,cardiologie enz.
Instelling voor revalidatie met kine, fitness en zwembad. Er zijn altijd dokters aanwezig en gemotiveerde kinesisten. Daarnaast zijn er ook nog preventieve screening van lopers en fietsers. Goede core stability trainingsgroepen.
Ben echt blij met hier wat ze doen .heel vriendelijk personeel
Ideaal om alles over je eigen sportprestaties te weten te komen.
Goede behandeling gespecialiseerd in schouders sportblessures,en revalidatie
Super lekker broodje gegeten. Fijne bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid