facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fithuis Lennik

Fithuis Lennik

Info

een sportclub waar het gezellig sporten is

Geschiedenis

In deze sportclub staat gezellig sporten centraal. Genieten van een aangename gemoedelijke sfeer terwijl je aan een gezonde levensstijl werkt.
Met fitness, groepslessen, cycling, sauna en solarium vind je hier voor elk wat wils terug.



"On Line Fitness Lennik is een vaste waarde in Lennik sportplezier, privé parking, en een mooi aanbod groepslessen."
Adres: Kroonstraat, 78, 1750 Lennik
Telefoonnummer: 025322444
Stad: Lennik
Route: Kroonstraat, 78
Postcode: 1750


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sporting Eizeringen Sporting Eizeringen 2 km Super gezellige kantine met heel vriendelijke uitbaters.
Recensies
Fijne fitness met uitstekende persoonlijke begeleiding, familiale sfeer en super vriendelijk en behulpzaam personeel. Bovenop een schitterende locatie met prachtig uitzicht op de natuur. Een topper !!!
1maand bezig en gaat de goede richting uit. Benieuwd binnen een jaar. Echt een aanrader voor iedereen
Let op kijk niet naar de site, er staat dat je een proefweek kan trainen, echter kwamen wij net aan en zeggen ze dat ze nergens van weten en dat er helemaal niet zo iets bestaat terwijl wij ze hebben gebeld en toen kon het wel. Kortom een slechte ervaring.
Zeer goede fitness. De coach Jimmy geeft heel goeie uitleg en de coach Naomi ook. mijn resultaten zijn nog nooit zo goed geweest en dat allemaal dank zij hun. Echt super
Ik krijg hier super goede begeleiding ik zie ook al super veel progressie bij mezelf. Naomi is ook altijd bereid om je te helpen beste coatch die er is Door haar is men houding ook veel verbetert en zijn bepaalde ontstekingen weg gegaan die ik heb opgelopen door fout te trainen !
Ik ben hier nu zo een 6 maanden lid en ben hier zeer tevreden. De e-gym is een leuke afwisseling met de cardiotoestellen. Naomi is zeer positief en zit vol energie. Vandaag ook kennis mogen maken met de nieuwe coach Jimmy. Hij heeft zeker kennis van zaken, is proactief en legt elke oefening op een professionele en duidelijke manier uit. Doe zo verder.
Vandaag zeer warm tot 33 graden. Airco zou in geen enkele sportzaal mogen ontbreken. Gelukkig zorgen Naomi en Stacy voor een frisse wervelwind door hun constante aandacht en begeleiding
Ik ben er na 3 maanden revalidatie rugschool begonnen met sporten. De egym cirkel is mijn favoriet en traint in 45' verschillende spieren op een rugvriendelijke manier. De begeleiding is super en de sfeer is er fijn. Ik ga ondertussen toch al een tijdje 2 tot 3x per week en ga er graag, juist omdat er veel mensen komen die er voor hun gezondheid komen en niet om spieren te showen. Ook yoga en massagestoel zijn er dikke plus.
5 weken programma is zeer goed verlopen Voldoende toestellen en tijdens de uren waarop ik ging rond de middag niet veel volk. Beurtrol op de toestellen voor krachttraining is prima.
Ik ging fitnessen om een gespierder en sterker lichaam te krijgen. Ze zeiden dat ze alle hulp aanbieden bij oefeningen etc maar als 16 jarige kreeg ik geen enkele uitleg bij oefeningen hoeveel en hoe ik ze moet doen. Hierdoor zit ik nu met enorm veel rugproblemen. Dan wil ik mijn abonnement opzeggen maar dit gaat niet door hun regels waarover ze niks hadden vertelt bij het aankopen van het abonnement. Ik voel mij opgelicht en bedrogen door deze mensen en ik raad enorm af om hier te komen fitnessen. Er zijn eerlijkere en behulpzamere alternatieven in de omgeving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid