facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitforyou

Fitforyou

Info

Wat jouw doelstellingen ook mogen zijn (strakker lichaam, vermageren, betere conditie, revalideren…), wij streven er naar om jou op een ontspannen, doeltreffende en professionele manier te helpen.

Neem een kijkje op www.fitforyou.be



"Hallo! Ik ben Kim, RainPharma adviseur. Ik heb je aan een gezonde levensstijl, stralende huid en meer energie.Ik werk uitsluitend met de Belgische én natuurlijke producten van RainPharma.Ik werk zowel op afspraak om jullie zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en adviseren als met vrije toegang en dit op dinsdag 12u tot 17u, woensdag 9u - 12u en vrijdag 9u - 15u. Vind je geen momentje? Bel me dan zeker even op! 0479 71 55 87Stralende groetjes,Kim"
Adres: Mechelsesteenweg 763, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016/43.81.57
Stad: Herent
Route: Mechelsesteenweg 763
Postcode: 3020


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Active Ensemble Active Ensemble 2 km leuke groepslessen met veel individuele begeleiding en toffe sfeer!
Audrey Van Maele Personal Trainer Audrey Van Maele Personal Trainer 2 km Perfecte begeleiding. Ik haatte sport en schep er nu plezier in.
Recensies
Ik ben half november het smart nutrition programma gestart onder begeleiding van Kim. Mijn doel: fitter, energieker, beter in balans zijn, hoofdpijnen vermijden. Op vlak van voeding wilde ik de suikerbehoefte onder controle krijgen. Niet steeds grabbelen in kasten om goestingen weg te eten. Met proteïneshakes 2x/dag + voedingsupplementen en beperkt aangepaste voeding, ben ik er in geslaagd. Ik ben er zelfs al enkele kg mee afgevallen wat mooi meegenomen is . Kim luistert en deelt haar kennis en ervaring op een zeer gemoedelijke manier. Dat helpt me enorm om deze nieuwe levensstijl vol te houden.
Super begeleiding. Kim neemt echt haar tijd om je de verschillende producten voor te stellen en te laten testen. De producten van Rainpharma zijn ook telkens topproducten en ik ben helemaal weg van hun nieuwe make-up lijn. Zeer betaalbare lijn met producten die lief zijn voor je gelaat en het milieu.
Ik ben heel goed geholpen door Kim van FitForyou. Met veel enthousiasme en kennis heeft ze me aan de juiste producten van Rainpharma voor mijn huidtype geholpen. Bij Kim kan je terecht voor een snelle en professionele service!
Goede producten, professionele uitleg. Je voelt je meteen thuis in het Rainpharma huis. Super vriendelijke ontvangst. 5 sterren waard !
Als je op zoek bent naar...en totaal in de watten gelegd willen worden, zit je hier op de perfecte plaats. Tevens een warm onthaal, ervaring, originaliteit, en een big smile van Kim! Absolutely fabulous!!
Dankjewel voor je professionele aanpak , het vriendelijk onthaal en de geweldige dienst na verkoop Kim ! De producten zijn top !!
Fijne fitness, als je op de juiste momenten gaat is het erg rustig. Er zijn heel veel verschillende toestellen om aan krachttraining te doen.
Voor coaching en fitness op maat moet je hier zijn, Alsook een profecionele voedingsdeskundige kan je hier raadplegen, een aanrader.
Gezellige fitness! Gepassioneerde coaches. Goede infrastructuur. Familiaal groepsgevoel. Veel groepslessen mogelijk. Topper!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fitforyou met het openbaar vervoer


Herent Valgaten 210 meter
285
Herent Valgaten 250 meter
285

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid