facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fitalityclubs Berchem

Info

Fitality Berchem beschikt over toptoestellen, wij focussen op persoonlijke coaching en trainingen in kleine groepen. Kwaliteit boven kwantiteit!

Geschiedenis

Fitality Berchem beschikt over toptoestellen, wij focussen op persoonlijke coaching en trainingen in kleine groepen. Kwaliteit boven kwantiteit!



""De gezelligste en meest persoonlijke fitnessclub van Berchem, gelegen bij de Antwerp Padel Club, net naast Park West! Ongedwongen sporten met een persoonlijk traject in een familiale sfeer? Stuur dan een mailtje naar [email protected]""
Adres: Filip Williotstraat 1, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 003235028281
Stad: Berchem
Route: Filip Williotstraat 1
Postcode: 2600



op zoek naar gerelateerd: FitalityClubs prijs, Fitness Berchem, Fitalityclubs Antwerpen National, Fitality Deurne, Fitality Diksmuide, Fitality Aartselaar, Fitality Nieuw Zuid, Fitality Merelbeke
Recensies
Fitality club Berchem is een goede fitness club , voor jong en oud met heel vriendelijke en behulpzame coaches , Sanne en Johan leggen dan alles heel goed uit in verband met de toestellen , en geven je ook persoonlijke begeleiding . Echt een top team !!!
Na enkele gesprekken toch besloten geen abonnement te nemen...duur en geen training op kinderen afgestemd, ook sport je alleen zonder aanwezigheid van de coach
Prima systeem om alle fitness oefeningen te kunnen doen via een automatisch doorschuifsysteem. De begeleiders/coaches doen hun best om je te helpen je doelen te bereiken. De persoonlijke aanpak is een super motivator.
Super clubje, professionele coaches en zeer persoonlijke begeleiding. Small group trainingen en circuit telkens aangepast aan de deelnemers. Ik blijf komen
Voor de corona was deze sport club al niet druk, maar dat wil niet zeggen dat het geen goede sport club is, neen dat wil zeggen dat alles goed geregeld is en nu zeker. Alles is tot in de puntjes goed geregeld. Voor afspraken en er zijn zoveel dingen die deze clubs fitality u heeft te bieden. Ook online nu. En alles is zijn geld wel waard. Toffe coaches, sfeer, activiteiten raad ivm voeding of over alles ivm het lichaam. Je word ook goed opgevolgd in de clubs. Nu zeer coronaproof. Mensen hebben dit nodig! Voor the mind, body and soul. Echt een top clubje in Berchem en ook buiten de club activiteiten.
wij doen nu al 2 jaar sercuit training bij fitality berchen, leuke sportclub met goede begeleiding
Toffe kleine fitness met persoonlijke coaching
Professioneel en zeer high tech...zeer goede begeleiding en de openingsuren zijn heel uitzonderlijk in Antwerpen wat het ook heel leuk en makkelijk maakt voor werkende mensen. Doe zo voort.
Kleinere gezellige fitnes club met de nieuwste toestellen en goede begeleiding van de coachen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid