facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit20 Hamont

Fit20 Hamont

Info

fit20 is een intensieve totaaltraining waar heel het lichaam beter van wordt



"Fit worden door 20 minuten personal training per week, dat is wat we je beloven.Je training gebeurt altijd onder begeleiding van jouw personal trainer. Bovendien heb je geen gedoe met omkleden en douchen, want dankzij de unieke training en de gekoelde studiozweet je niet. Dit maakt dat je training makkelijk in te plannen is tijdens je lunchpauze of snel even tussendoor. Je fit20 studio kenmerkt zich door rust, is uitnodigend en straalt kwaliteit uit. Je studio is veilig, schoon en fris ingericht.Ook is er geen afleiding door oa. harde muziek en spiegels.Ik hoop ook jou snel te ontmoeten voor je gratis introductie training om het zelf te ervaren.Sportieve groeten,Dennis"
Adres: Keunenlaan 64, 3930 Hamont, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +32 468 595015
Stad: Hamont
Route: Keunenlaan 64
Postcode: 3930



op zoek naar gerelateerd: Fit 20, Fit20 Gent, Fit 20 Beringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vizualia magisch en helend leven Vizualia magisch en helend leven 942 meter Coaching, Healing, Cursussen en Magische ondersteuning voor (Hooggevoelige) Kinderen ...
Recensies
Door een folder in de brievenbus bij Fit20 Hamont terecht gekomen. Instructeur/coach Dennis is een fijne rustige man die zorgt dat je alle oefeningen perfect uitvoert. Deze methode lijkt te mooi om waar te zijn, maar na een paar weken al goede resultaten dus zeker aan te raden!
Ruim twee jaar geleden ben ik samen met mijn man gestart met Fit20 in Hamont. In eerste instantie enigszins sceptisch, want 20 minuten sporten in je "gewone' kleding, hoe kan dit nou? Maar echt, het is ideaal! Onder de deskundige, stimulerende en gelukkig rustige coaching van Dennis ga ik elke week weer de uitdaging aan. 20 minuten zijn snel voorbij maar je hebt wel een volwaardige wekelijkse training gehad, zonder te transpireren, in een mooie trainingsruimte met een constante temperatuur van 17 graden. Een groot voordeel is dat ik er nooit ook maar enige spierpijn aan over heb gehouden de dagen erna. Daarbij komt natuurlijk dat het goed is voor je lijf, conditie en immuunsysteem. En ja, het is ooit zwaar, maar dat moet ook anders kun je beter thuis op de bank blijven zitten! Ik ben blij destijds de stap genomen te hebben om naar de introductie te gaan en daarna te starten met Fit20 en hoop dit zeker nog lange tijd te kunnen doen.
Heel eerlijk ik ben geen type voor een sportschool met fitness toestellen. Ik ben ook eerder met fit 20 begonnen en gestopt, maar merkte na een tijdje gestopt te zijn dat mijn spieren verslapte en ik me minder fit voelde ondanks wandelen en hardlopen. Nu dat ik weer een aantal maanden fit 20 doe merk ik weer dat mijn spieren sterker worden. Je denkt hoe kan 20 minuten sporten helpen, maar het werkt echt doordat je heel langzaam traint en op jou afgestelde programma iedere week aangepast wordt. Hier door heb je iedere week op het einde trillende spieren en echt het gevoel krijgt het uiterste eruit te halen. Natuurlijk wordt je super goed begeleid door personaltrainer Dennis die je coacht om vol te houden en goed op je houding let. Het is ook fijn dat het een vast tijdstip in de week is en ik dit samen met mijn partner kan doen en we weer fit na 20 minuten buiten staan.
De meest efficiënte manier van sporten voor mij, met hele goede begeleiding. Hierdoor houd ik het al jaren vol, dat is me bij andere fitness activiteiten nooit gelukt. Het is iedere keer wel 20 minuten keihard werken, maar door de steun en coaching van Dennis net vol te houden. Met resultaat, ik word er echt fitter van!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fit20 Hamont met het openbaar vervoer


Hamont Kerkbosstraat 330 meter
743
Hamont Korte Schootstraat 360 meter
743
Hamont Korte Schootstraat 360 meter
743
Hamont Schootstraat 390 meter
743
Hamont Deken Dolsstraat 500 meter
743

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid