facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FIT Zomerbar

FIT Zomerbar

Info

Welkom op de officiële pagina van FIT Zomerbar!

FIT Zomerbar staat voor gezonde cocktails, mocktails met tapas en vooral veel fun!

Hier zal je op de hoogte gehouden worden van alle acties, events, ... die doorgaan in de FIT Zomerbar.



"Sporten met een hoog fun-gehalte en een persoonlijke aanpak. Dat is FitStudio.Je kan er terecht voor sport- & voedingsbegeleiding op maat, ongeacht jouw doel! Afslanken, spiermassa opbouwen, pijnreductie, conditietraining,… Het kan allemaal. In 20 minuten tijd krijg je een volledige lichaamstraining, die 18x efficiënter is dan een klassieke workout! E-Fit werkt met EMS technologie, Elektro Musculaire Stimulatie. Via een speciaal pak, worden er impulsen gestuurd naar 10 verschillende spiergroepen waardoor je tot wel 48 000 spiercontracties krijgt."
Adres: Liebaardstraat, 154, 8792 Desselgem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +3256490175
Stad: Desselgem
Route: Liebaardstraat, 154
Postcode: 8792



op zoek naar gerelateerd: Zomerbar emblem, Zomerbar Halen, Zomerbar Buggenhout, Zomerbar Keerbergen, Zomerbar Waregem 2022, Zomerbar Lennik, Zomerbar Vlaamse Ardennen
Recensies
Heel leuke containercup gedaan hier. Heel sympathieke begeleiders
Intensieve en heel leuke sportlessen van verschillende lesgevers! Ook een toffe plaats om nieuwe mensen te leren kennen.
Mooie gym , goed onthaal!
Geweldige lessen en topmensen!
Team aan de top! Maar zeer slechte ervaring Ik heb vlak voor de epidemie een e-fit abonnement afgesloten, Het etablissement was gesloten Ik hoefde maar een of twee sessies te doen en na de epidemie ging ik terug naar Frankrijk om te wonen, Ik vroeg om terugbetaling voor de sessies die niet waren gedaan, maar ze waren doof, Omdat ik zelf in het vak zit, vind ik deze situatie helemaal niet eerlijk, Ze hebben me meer dan 600 € bedrogen Ik raad dit etablissement niet aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid