facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit & Food

Fit & Food

Info

Fit & Food helpt jou op weg naar een gezonde levensstijl. Je leert meer bewust omgaan met voeding en beweging.

Geschiedenis

Vele mensen hebben de dag van vandaag een druk leven met een hoge dosis stress. Er is weinig tijd om stil te staan bij voeding en om bewuste keuzes te maken. 'Snel klaar' is vaak de enige vereiste met als gevolg de gekende welvaartsziektes en wat kilootjes te veel.

Bij Fit & Food kan je begeleid worden door een personal trainer en/of een voedingsconsulente doorheen je weg naar een gezondere levensstijl.

Wat is een personal trainer?
Een personal trainer kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht- en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast is een personal trainer vaak niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.
Praktisch gezien kun je personal trainers het best omschrijven door wat ze doen: het geven van veilige, effectieve, individuele trainingen.
Personal trainers zijn ook bewegingscoachen voor mensen die minder ervaring hebben op vlak van sport, maar wel willen leren hoe ze op een gezonde manier kunnen bewegen.

Wat is een voedingsconsulent?
Een voedingsconsulent kan je helpen omschakelen naar een gezonde levenswijze door een beter beeld te geven over voeding en welke invloed voeding op je lichaam heeft.
Een voedingsconsulent geeft je ondersteunend advies rond gezonde voeding en rond afslanken.
Naast het geven van advies is de voedingsconsulent er ook om je op te volgen en om je te motiveren je doel te behalen.

Adres:
Telefoonnummer: 0479/73.19.28
Stad: Eksel


Recensies
Afzien, afzien en afzien
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid