facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fit En Fun Sports

Fit En Fun Sports

Info

Hallo Allemaal Dit Is Een Pagina Van Fit En Fun Kom Er Zeker Bij!



"Fitness Fit & Fun is al meer dan 15 jaar De Fitnessclub van Gemeente Lommel. Patrick en Monique en hun Team helpen je altijd met veel passie, enthousiasme en vakkennis met het behalen van je doelen. Boek snel, gezond en op verantwoorde wijze resultaat in onze groepslessen EGYM Volgeautomatiseerd trainen of in onze Fitness waar je op spiksplinternieuwe toestellen kan trainen. We voorzien je graag van het juiste advies!"
Adres: Lommel Balendijk 70 A, 3920 Lommel
Telefoonnummer: 011575519
Stad: Lommel
Route: Lommel Balendijk 70 A
Postcode: 3920



op zoek naar gerelateerd: Fit en FUN kattenvoer, Anytime Fitness Lommel, Basic-Fit, Fit en Fun abonnement, Fysio Fit Lommel, Fun fit Kortessem, Basic-Fit Lommel, Pilates Lommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HupHup Lommel HupHup Lommel 1 km inmiddels 10 x het speciale rugprogramma gedaan. De coach, Joke, begeleidt mij fantas...
Anytime Fitness Anytime Fitness 2 km Sinds ik bij deze fitness ben in lommel. Ben ik op korte tijd serieus vermagerd en is...
De Soeverein De Soeverein 3 km Het was fantastisch georganiseerd. Schitterende werking van de helpers
Karatéclub United Friends Karatéclub United Friends 4 km een wedstrijd- en recreatieclub voor jong en oud, meisjes en jongens. vanaf 2,5 jaar ...
Recensies
Heel mooie en schone fitness club. Zeer gemoedelijke atmosfeer. Goede uitleg van de werking van de apparaten. Je kunt er 24/7 een workout doen. Ikzelf doe EGYM met de resultaten direct in de App. Ik vind deze fitness een aanrader.
Best fitness! Zeer Vriendelijk staffing en eigenaars, alles heel proper en ordelijk, de apparaten zijn nieuwe en de sfeer is heel goed!
Lekker sporten 24 op 7. Vriendelijke behulpzame eigenaars. E-gym of gewoon op apparaten trainen. Mogelijkheid voor groepsles.
Zonder twijfel erg goed! apparatuur van de laatste generatie. we kunnen allemaal vrij rondlopen omdat er voldoende ruimte is, en het personeel is erg vriendelijk, altijd bereid om te helpen, het heeft verschillende soorten maandelijkse kosten en het is 24/7 open. Erg tevreden!
Gemoedelijker en gezelliger dan een grote fitnessketen; qua aanwezige apparatuur doen ze er niet voor onder. 24/7 open op fijne tarieven, en behulpzame eigenaars. Je voelt je geen nummer hier zoals bij een Basic Fit. 10 uit 10.
Goede spinningslessen met zeer degelijke fietsen. Ook de rest van het materiaal van de Fitnesstoestellen zijn zo goed als nieuw. Prijs/Kwaliteit een topzaak!
Fijne sportschool is 7 dagen 24 uur open voor leden en niet onbelangrijk super gezellig
Zeer toegankelijke fitness
Prettige sportschool, met mooi en goede apparatuur. Vele mogelijkheden van groepslessen tot individueel. En vriendelijk personeel.
In vergelijking met basic fit blijft deze fitness stukken gemoedelijker en rustiger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid