facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fisiotics

Info

Groepspraktijk kinesitherapie, bikefitting, voedingsadvies, bekkenbodem reëducatie, acupunctuur, mindfulness cursussen, sportsperformance, inspanningstest

Geschiedenis

Centrum voor kinesitherapie - sport - gezondheid



"Fisiotics is een groepspraktijk met verruimde mogelijkheden;Kinesitherapie; behandeling van rug- & nekklachten - bekkenbodem revalidatie - Sport, orthopedische en neurologische revalidatie.Sport ; inspanningstesten - bikefitting -groepstraining - personal coaching -hoogtetraining.Gezondheid : Voedingsadvies & acupunctuur."
Adres: frederik wouterslaan 21, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016651826
Stad: Kampenhout
Route: frederik wouterslaan 21
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 21:00
Dinsdag: 08:30 - 21:00
Woensdag: 08:30 - 21:00
Donderdag: 08:30 - 21:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Diëtist Kampenhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be Healthy, Be Fit Be Healthy, Be Fit 598 meter 10/10. Open space, je kan er veel doen. Douches zijn dan ook heel hygienisch!
Recensies
Goede whole body check gekregen. Ook hadden ze gedurende covid leuke online lessen voor elk fitness level.
Slechte ervaring met Stef M. Geconsulteerd ivm met schouderprobleem echter was het volgens hem een nekprobleem? Enerzijds al merkwaardig dat een kinesist de bevoegdheid heeft om een andere diagnose of behandelingsplan te stellen dan voorgeschreven door arts? Enfin na 3 consulten waarbij nek werd behandeld ipv schouder en discussies over verslechtering schouder geopteerd voor andere kiné met doorverwijzing naar specialist. Resultaat scheur in Supraspinatuspees met operatie als gevolg. Maar was een nekprobleem volgens SM!?! Voor mij nooit meer SM. Hij is dan ook heel arrogant en hautain wanneer je niet akkoord gaat met zijn behandeling, wijst je zelfs de deur indien je er niet mee akkoord gaat. Hij behandeld klachten die dan door hem verkeerd gediagnosticeerd worden en niet een totaal patiënt! En als kers op de taart mocht ik 30,74€/consult betalen voor max. 20 min behandeling/consult.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid