facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fish.Inc

Info

DELIVERY LEUVEN & HEVERLEE

Verse Vis - Wijn & Kruiden - / Aan Huis Geleverd
Fresh Fish - Wine & Herbs - / Delivered At Home

TOPKWALITEIT - EERLIJK GEPRIJSD - AAN HUIS GELEVERD - ECOLOGISCH

TOP QUALITY - FAIRLY PRICED - DELIVERED AT HOME - ECOLOGICALLY



"Dagverse vis, schaal en schelpdieren, wijn, kruiden en gerechten aan huis geleverd in Leuven en de randgemeenten.Kwaliteit, eerlijk geprijsd en ecologisch!"
Adres:
Telefoonnummer: +32468220875
Stad: Leuven


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Il Tiramisù di Michele Il Tiramisù di Michele 742 meter Nog nooit zo een lekkere pizza gegeten als hier! Ik kan met een gerust hart zeggen da...
baskit. baskit. 1 km Baskit. is de online P2P thuisbezorging dienst voor al jouw boodschappen! Baskit. is ...
Recensies
Schitterende op tijd geleverde Bestelling.Top kwaliteit en smaak van de super verse producten . Echt een aanrader. Verser dan dit kan je in Leuven en deelgemeenten naar mijn mening echt niet vinden. Twee jonge uitbaters die kwaliteit zeer hoog in hun vaandel dragen. Proficiat.
Verse vis, heerlijk lekker en fantastische gerechtjes om te ontdekken. Een must try!
Vertaald door Google Geweldige vis, geweldige service en geleverd met een glimlach! Fish Inc is mijn favoriete visboer in Leuven! Origineel Great fish, Great Service and Delivered with a smile! Fish Inc is my favorite Fishmonger in Leuven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid