facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fisaccount

Fisaccount

Info

Fisaccount is een accountancy- en boekhoudkantoor en verleent fiscaal en zakelijk advies aan ondernemingen en zaakvoerders.

Geschiedenis

Meer dan 30 jaar kennis en ervaring. Dat is waar we bij Fisaccount het verschil maken. Een kantoor met een stevige reputatie op het vlak van accountancy, fiscaliteit en zakelijk advies voor ondernemingen én hun zaakvoerders. Ervaring die wordt aangevuld met de frisse inbreng van een dynamisch team dat zich permanent bijschoolt en zo op de hoogte blijft over de meest recente wijzigingen die van belang zijn voor uw onderneming.

Een persoonlijke begeleiding staat centraal in alles wat we doen. We zorgen voor de financiële, fiscale en zakelijke begeleiding van zowel onderneming als zaakvoerder.

Dat betekent dat we verder gaan dan enkel ondersteuning bieden op het vlak van boekhoudkundige verplichtingen. Voor onze klanten zijn we meer dan een boekhoudkantoor. We zijn partners en zakelijke raadgevers en denken proactief met hen mee.

We adviseren zowel vrije beroepers, familiale, kleine en grote ondernemingen. Onze expertise reikt over verschillende sectoren heen. Zo zijn we onder meer actief in: bouw, promotie, voeding, ICT, non-profit, zakelijke dienstverlening en de medische sector.

Adres: Gentsesteenweg 105, 1730 Asse
Telefoonnummer: 02 452 20 70
Stad: Asse
Route: Gentsesteenweg 105
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid