facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FIRM Clinic

FIRM Clinic

Info

• Skin rejuvenation & tightening
• Anti-aging
• Coolsculpting
• Hair laser removal
• Brow bar

Geschiedenis

Bij FIRM kan u terecht voor esthetische behandelingen op maat met steeds de nieuwste apparatuur. Omdat we weten dt welzijn persoonlijk en uniek is, begint elke behandeling met een kennismakend gesprek waarbij een van onze specialisten samen met u alle mogelijkheden doorloopt. Bij FIRM krijgt u een geschikte behandeling op niveau.

FIRM Esthetics biedt esthetische behandelingen aan voor lichaam en gelaat. Ontdek de uitgebreide keuze in vetvermindering, huidverbetering, anti-aging, rimpelbehandeling en meer, telkens uitgevoerd met vooruitstrevende apparatuur. Onder medische begeleiding garanderen wij u een behandeling die perfect aansluit bij het door u beoogde resultaat.

Bij FIRM Beauty kiest u voor de nieuwste en meest luxueuze schoonheidsbehandelingen. Bij ons krijgt u een verzorging op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Zin om uw zelfvertrouwen een boost te geven, of om u lekker te laten verwennen? Onze ervaren schoonheidsspecialisten staan u met veel plezier te woord.

Adres: 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 080026222
Stad: Wilrijk
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Clinic Antwerpen, Kliniek boomsesteenweg, Huidbehandeling Antwerpen, Sculptra Antwerpen, Medical clinic, Faceland Antwerpen, Photofacial Antwerpen, Esthetisch arts Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Spoed - Wilrijk De Spoed - Wilrijk 2 km Lokaal bedrijf
Recensies
Mooie praktijk, vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg over behandelingen en prijzen. Na een eerste consultatie met de dokter maakte ik een afspraak voor een laserbehandeling met Ulthera. Daar aangekomen veranderde ik van gedachte en besloot ik de Tixel behandeling eens uit te proberen. Hoewel dit minder inkomsten betekende, vormde dat helemaal geen probleem. De Tixel behandeling werd in een hygienisch en professioneel kader uitgevoerd en is minder invasief dan de fractora behandelingen, de huid ziet minder rood en herstel is sneller. Ik heb de indruk dat mijn huid nu na drie weken iets gladder is. De dames adviseerden me een tweede Tixel te doen na een maand, wat ik dan ook ga opvolgen.
Zeer vriendelijk en correcte info. Nemen hun tijd om alles uit te leggen. Een echte aanrader!
we werden hier zeer hartelijk ontvangen en kregen een zeer deskundige en duidelijke uitleg door Tiffany.
Zeer vriendelijke ontvangst. Professionele behandelingen.
Vrienselijk, snel, netjes en 7/7 open
Coolsculpting laten doen op verschillende plaatsen en totaal geen resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid