facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FirekillShop

FirekillShop

Info

FIREKILLSHOP, de meest gevarieerde shop inzake brandbeveiliging. Een webshop voor aannemers, installateurs en particulieren.

Geschiedenis

FIREKILLSHOP, de meest gevarieerde shop inzake brandbeveiliging. Een webshop voor aannemers, installateurs en particulieren. Van branddekens tot branddictie, brandblussers, LED verlichting, noodverlichting en veiligheidsartikelen.

Noem maar op, je vindt het bij FIREKILLSHOP.

Adres:
Telefoonnummer: 003256922901
Stad: Marke


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 15:00

Recensies
Als potentieel nieuwe langetermijn klant verwacht je de nodige eenvoudige flexibiliteit... Een typo in factuurgegevens zijn simpel aan te passen of je maakt een CN met nieuwe factuur op... Helaas deze firma verschuilt zich achter het feit dat hun systeem dat niet toelaat... spijtig alvast... ze zijn hier een klant mee kwijt! er zijn er voldoende anderen die zich wel flexibel opstellen....
Vele malen gebeld voor nieuwe contrôle van brandblusapparaat, helaas nooit iemand bereikbaar. Na de zoveelste keer bellen en het geluk dat ik uiteindelijk iemand aan de telefoon had, zei men mij dat technieker maandagavond of dinsdagochtend mij ging bellen, maar helaas niemand gehoord. Spijtig, maar dit is absoluut geen goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid