facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fireburger

Fireburger
Adres: leugenberg 149, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 034349434
Stad: Ekeren
Route: leugenberg 149
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Ekeren, Pita Ekeren, Bosphorus takeaway
Recensies
Opgepast voor de mensen die via Take-away of een andere delivery service bestellen. Je wordt gewoon vergeten of zelfs steeds achteraan geplaatst in de rij. Ze zien nieuwe klanten blijkbaar niet graag komen. Je zou zeggen dat elke klant welkom is maar zo zal je geen goeie klantenbestand opbouwen.
Ik heb een california burger gegeten en was gewoon superlekker! Ben heel veel in USA geweest en deze burger doet me herinneren aan de lekkere Amerikaanse burgers. Een aanrader ik kom zeker nog eens terug.
Levering was een uur te laat geleverd, verkeerde drank, koude hamburger en frieten en een onbeleefde koerier wanneer de bestelling te laat aankwam.
Zeer lekker gegeten. Menu Las Vegas was helemaal top, wel wat anders dan een hamburger van de Mc. Donalds!
Hele lekkere burgers, heel goed klaar gemaakt. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede service en heel vriendelijke bediening! Een echte aanrader!!!
Heb daarstraks via het werk hamburgers besteld en wauw SUPER lekker echt de moeite. Ik ga zeker nog ééns terug.
Zeer lekkere burgers & frietjes gegeten! Voor herhaling vatbaar.
Moet je zeker gaan Superlekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid