facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fire Burger

Fire Burger
"Denk jij dat je weet wat een hamburger is? Waarschijnlijk heb je het helemaal mis! Ga maar eens proeven van de burgers van Fire Burger in Ekeren, Antwerpen. Pas dan weet je wat een Amerikaan bedoelt als hij het over een BURGER heeft!Fire Burger is een nieuwe takeaway, die gespecialiseerd is in hamburgers. De eigenaar is speciaal naar Amerika gegaan om alles te weten te komen over hamburgers, het beste vlees zonder bewaarmiddelen, de meest smakelijke vleesmengeling en de juiste manier van bakken. En dat proef je!"
Adres: Leugenberg 149 , Ekeren 2180, BE
Telefoonnummer: 03 434 94 34
Stad: Ekeren
Route: Leugenberg 149
Postcode: 2180


Openingstijden

Dinsdag: 17:00-21:00
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 17:00-21:00
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 17:00-21:00
Vrijdag: 12:00-14:00
Vrijdag: 17:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: fire burger ekeren, burger king, fireburger ekeren
Recensies
Bij het afhalen vond ik de hygiëne niet ok, de man die de hamburgers maakte wreef veel in zijn haar haar en zonder te wassen bleef hij de hamburgers maken met zijn handen, ook de keuken is niet goed onderhouden je ziet overal de vetvlekken. De hamburgers zijn van minder kwaliteit dan een originele frituur. Geen waaw factor. Ook de prijs voor deze kwaliteit? 3/10
Ik heb al verschillende keren besteld bij fireburger, was over het algemeen goed, maar deze laatste burgers hebben we toch laten liggen... De gril is volgens mij afgekuist met onze broodjes, zo zagen zr eruit en smaakten ze ook. Dan bel je om te zeggen dat dit niet de kwaliteit is die je van hen gewend bent en vraag je wat ze eraan kunnen doen en zeggen ze dat we met onze klacht naar Takeaway moeten gaan... Echt geen service. Foto's volgen nog...
Vandaag voor de 5de keer online besteld. Volgens mij proberen ze telkens later en later te leveren. Het is nu intussen al 30min te laat, en vorige keer hebben we zeker een uur moeten wachten. Gewoon slechte service dit. Als je honger hebt, bestel je best niet hier!
Ze zijn al super lang toe of zr staat dat ze open zijn maar ze nemen de telefoon niet op
zeer teleurgesteld in de trage bezorging. als je dan belt om te vragen of ze misschien weten hoe lang het nog zou duren krijg je een grof antwoord alsof het u fout is dat het lang duurt. heb 2 uur + moeten wachten.
Ik heb een california burger gegeten en was gewoon superlekker! Ben heel veel in USA geweest en deze burger doet me herinneren aan de lekkere Amerikaanse burgers. Een aanrader ik kom zeker nog eens terug.
Goei idee om kwaliteits burgers aan te bieden. Spijtig genoeg was de mijne al voorgebakken en werdt nog even opgewarmd, waardoor het vlees nogal droog was. Misschien nog eens een tweede kans geven.
Bestelling pas geleverd na 2 uur. 15 na bestellen. niet meer warm. Bestel hier niet als je verwacht snel geholpen te worden.
Hele lekkere burgers, heel goed klaar gemaakt. Er wordt rekening gehouden met je wensen. Heel goede service en heel vriendelijke bediening! Een echte aanrader!!!
Levering was een uur te laat geleverd, verkeerde drank, koude hamburger en frieten en een onbeleefde koerier wanneer de bestelling te laat aankwam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid