facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fintro Willebroek

Fintro Willebroek

Info

Fintro Willebroek

Geschiedenis

Zelfstandig FINTRO agent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Adres: Overwinningstraat 28, 2830 Willebroek
Telefoonnummer: +32 3 297 84 86
Stad: Willebroek
Route: Overwinningstraat 28
Postcode: 2830


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Fintro bank, Fintro kantoren, Fintro pc Banking, Fintro App, Fintro verzekeringen, Fintro Helpdesk, Fintro aanmelden, Fintro online
Recensies
Ken je dat, je bent een jonge zelfstandige, je werkt hard, je wil vooruit komen met vallen en opstaan. Af en toe heb je dan de bank nodig. Bij je grootbank krijg je telkens iemand anders als "dossierbeheerder", je bent een nummer, voelt je niet gewaardeerd en krijgt met moeite service. Met de moed der wanhoop ga je opzoek naar een spelt in een hooiberg en dan kom je via via bij dit kantoor terecht, de directeur blijkt een super sympathieke man te zijn, neemt tijd, denkt mee na en helpt je verder. Meer dan 10 jaar later ben je nog steeds een tevreden klant, heb je een persoonlijk contact met een kantoor dat je kent en meedenkt met elke stap die je als ondernemer zet. Bij vragen laat het antwoord nooit lang op zich wachten en dat steeds met een glimlach en een tas koffie. Zulke service is vandaag de dag geen evidentie meer, maar het bestaat nog! Goed bezig Fintro Willebroek!
Bankkantoor met een goede dienstverlening. Vlot bereikbaar soms ook buiten de openingsuren en mooi kantoor. Denken met je mee naar oplossingen. Kennen hun vak. Kortom, goed voor iedereen en essentieel voor de zelfstandige.
Zeer goede en efficiënte service. Uitstekend en gastvrij personeel met kennis van zaken.
Voor de opstart van mijn bedrijf ben ik zo goed begeleid geweest dat ik mij geen seconde zorgen hoefde te maken. Topservice.
Top team en top service. Ze staan altijd ter beschikking met een erg persoonlijke benadering. Kan ze heel erg aanraden!
Beste bank van België!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid