facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fintro Knokke-Heist

Fintro Knokke-Heist

Info

Gaat ver, blijft dichtbij.

Geschiedenis

Bank, Verzekeringen en Financieel Advies



"Enkel open op afspraak"
Adres: Bondgenotenlaan 8, 8301 Knokke-Heist
Telefoonnummer: +32 50 51 64 85
Stad: Knokke-Heist
Route: Bondgenotenlaan 8
Postcode: 8301


Recensies
Dank aan Fintro en in het bijzonder Kenzo voor de uitstekende service bij het verkrijgen van onze woonlening. Zijn deskundigheid, vriendelijkheid en persoonlijke aandacht waren ongeëvenaard. Ik zou Fintro en vooral Kenzo sterk aanbevelen.
Professioneel, competitief en sterke communicatie !
Wij werden vlot en professioneel begeleid bij het aangaan van een hypothecair krediet. Alles werd tot in de puntjes uitgewerkt en uitgelegd voor ons, met steeds een vlotte service zowel telefonisch, per mail als fysieke afspraak. We zijn tevreden klant geworden en raden Fintro Knokke-Heist ten zeerste aan! Een high five voor Kenzo, bedankt voor uw ondersteuning en advies.
Mijn vriendin en ik zijn een tijd geleden een lening aangegaan bij deze Fintro bank voor een zeer scherpe rentevoet, en hebben ook enkele rekeningen geopend. Dit allemaal met behulp van Kenzo die ons zeer goed begeleid heeft. Kenzo zorgde ervoor dat alles in de puntjes geregeld werd en stond altijd klaar voor onze vragen. Het was tout court een zeer aangename ervaring. Mvg A en N
Slecht service
Zeer professionele begeleiding bij de aankoop van onze woning. Vriendelijke en persoonlijke aanpak, wat je tegenwoordig weinig meer tegenkomt. Dit kantoor is een echte aanrader!!!
Eerlijke en correcte communicatie. Rap geholpen waar nodig voor al uw vragen.
Heel vriendelijke hulp, een aangename ervaring. Alles werd duidelijk uitgelegd. Goed en betrouwbaar advies.
Heel goede service. En leggen alles heel goed en rustig uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid