facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Finis Swimming Belgium

Finis Swimming Belgium

Info

FINIS Swimming Belgium. Swim better. Swim often. Train smarter. FINIS

Geschiedenis

FINIS is de wereldleider op het vlak van de ontwikkeling van innovatief zwemtechnisch materiaal met als ultiem doel de kwaliteit van het zwemmen te verbeteren.
Nu ook beschikbaar in België via uw partner in de zwemsport "Smart Athlete". Bezoek de website: www.smartathlete.eu

FINIS werd opgericht in 1993 in Noord-Californië door John Mix en meervoudig olympisch goudwinnaar Pablo Morales. Pablo, 1 van de beste vlinderslagzwemmers ter wereld, wist meer dan wie ook dat het verbeteren van de zwemtechniek het geheim is om sneller te zwemmen. Het waren dan ook zijn inzichten die leidden tot de ontwikkeling van het eerste FINIS product: de Monofin.

Sindsdien heeft FINIS niet stilgezeten. Sedert meer dan 16 jaar werkt FINIS nauw samen met topcoaches van over de hele wereld om producten te ontwikkelen die de zwemtraining en de wedstrijdprestaties optimaliseren. Vandaag wordt FINIS aanzien als de Worldwide Leader in Technical Swimming Development.

FINIS is ondertussen beschikbaar in 37 landen zoals de VS, Australië, Japan, alle grote Europese landen en sinds kort ook in België. Vele FINIS producten worden gebruikt door olympische teams, elite triatleten en vrijetijdszwemmers in de wereld.

Innovatief research en design heeft bij FINIS de hoogste prioriteit. Deze toewijding heeft geleid tot enkele producten die de zwemtraining fundamenteel veranderden zoals de swimmers snorkel, de alignment kickboard, de Z2 zoomers en vele andere.



Adres: Gildenstraat 2, 8900 Ieper
Telefoonnummer: +32 473 81.43.60
Stad: Ypres
Route: Gildenstraat 2
Postcode: 8900


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ieper Ieper 724 meter Ypres is a Belgian municipality located in the Flemish province of West Flanders. Tho...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid