facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Filigranes

Filigranes
Adres: Kunstlaan 39, 1040 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 511 90 15
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Kunstlaan
Huisnummer: 39
Postcode: 1040


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 10:00–19:00
zondag: 10:00–19:00

Recensies
Geweldige winkel met de ruimste keuze aan boeken van allerlei categorieën! Wel enkel Franstalig maar je kan in deze winkel verdwalen en uren doorbrengen ook een hapje en een drankje zijn mogelijk!
Een boekhandel met een enorme oppervlakte. Een grote collectie boeken alsmede accessoires en al wat ermee te maken kan hebben. Veel personeel, vriendelijk en behulpzaam. Een aangename plek voor elke boekliefhebber om een tijd door te brengen, al dan niet, met een kop koffie aldaar.
Ruime keuze Franstalige lectuur en speelgoed alle leeftijden. Beperkt Nederlandstalig hoekje volg de pijl!
Indrukwekkende, hoofdzakelijk Franstalige boekhandel aan de kleine ring van Brussel.
top boekhandel voor franse boeken, enorm aanbod, maar veel te weinig Nederlandstalige boeken.. was vroeger leukere plek dan nu, veel van zijn charme verloren; geen corona-maatregelen behalve stinkende gel bij binnenkomen, er was enorm veel volk afgelopen zondag, veel te veel voor de kleine gangen tussen de boeken en spullen. Is Filigranes over hoogtepunt heen ? hoop het niet..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid