facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fikabar

Fikabar

Info

'Fika' (zweeds) betekent gezellig samen zitten, met een goede kop koffie en een goed gebakje. Intensief kletsen en genieten dus.

Geschiedenis

Hippe koffiebar te Sint-Eloois-Vijve. Te vinden achter de kerk aan de leie kant.

Elke openingsdag Koffie, taart en ander zoets te verkrijgen, maar ook een kleine lunch van woensdag tot zaterdag, een goed aperitief, en... ONTBIJTBUFFET (op reservatie) op zondag vanaf 8u30!

Openingsuren:
woe-vrij: 8u-18u
za : 10u-18u
zo: 8u30-18u.

Adres: Sint-Elooisplein 38, 8793 Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056193954
Stad: Sint-Eloois-Vijve
Route: Sint-Elooisplein 38
Postcode: 8793


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Vive Bistro Vive 673 meter Vorig weekend voor de eerste keer daar gegeten samen met mijn vriendin en ouders en i...
Recensies
Voor ieder wat wils: koffie, ontbijt, lunch, ... heel knappe, rustig gelegen zaak met veel keuze. Flat white gedronken; goede koffie. Zeker aan te raden!
Tapas stonden op de kaart maar blijkbaar deden ze geen tapas.. Zaakvoerster zei geen tapas vandaag op een niet zo vriendelijke manier, student die daar werkte wist ook van niets. En wanneer je iets drinkt krijg je enkel chips als je alcoholische drank drinkt.
Cadeaubon gegeven voor mama's verjaardag. Bleek niet zo'n voltreffer, uiteindelijk zelf voorgesteld om er eens mee te gaan lunchen om dan te horen dat de bon enkele maanden over tijd was en niet kon worden gebruikt. 40 euro voor een kartonnen kaartje, daar word je niet gelukkig van.
Leuke, nieuwe koffiebar met veelbelovend terras voor de zomerdagen. Interieur in een zeer strakke Noorse stijl met jammer genoeg de daarbij horende belabberde akoestiek.
Koffiebar aan een nieuw appartementencomplex in "Vijve". Leuke kaart met hippe dranken. Bediening wat traag zodat koffie niet meer te warm is.
Lekkere taart, lekkere ijskoffie. Lekkere fritzcola kortom een gezellige plek om te rusten en te genieten.
Njammie! Lekkere chocoladetaart, heerlijke witte chocomelk. Zaaalig. Ook het ontbijtbuffet op zondag is tiptop
Altijd lekker eten. Altijd vers. Eerlijke producten. Ook heerlijke taarten te krijgen!
Tijdens fietsritten stoppen wij hier geregeld. Dicht tegen de leie, mooi terras, verkeersvrij.
Lekkere chocomelk, de chocolademousse was ook verrukkelijk! Één klein minpuntje: ik mis de zuiderse sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid