facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fijnbakkerij De Nieuwplatse

Fijnbakkerij De Nieuwplatse

Info

Bram & Laurence verwelkomen jullie graag!

Adres: Nieuwplaats 11, 8830 Gits, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 051226039
Stad: Gits
Route: Nieuwplaats 11
Postcode: 8830


Openingstijden

Maandag: 06:45 - 18:45
Dinsdag: 06:45 - 18:45


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Hooglede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het andere brood Het andere brood 508 meter Heel tevreden over de kwaliteit! De koffiekoeken, pistoles... zijn super. Da's geniet...
Bakkerij lieven & sandra Bakkerij lieven & sandra 796 meter DAGVERS HEERLIJK BROOD EN BANKET
Recensies
Heel tevreden over de kwaliteit! De koffiekoeken, pistoles... zijn super. Da's genieten op zondagochtend. De verjaardagstaarten waren heerlijk.
Heel nette winkel, veel keuze, maar sommige producten zijn er enorm duur! Voorbeeld: 9€ voor 10 pannenkoeken! Abnormaal duur! Vlot en vriendelijke bediening.
Een van de oudste bakkerijen uit Gits. Recent gerenoveerd en momenteel uitgebaat door een gedreven echtpaar. Prima kwaliteit, grote diversiteit en steeds nieuwe ideeën/creaties. Economische prijzen. Bestellen op voorhand is wenselijk: de Gitsenaars ....
In de begin periode een gewoon goede bakker. Nu zitten we met een heerlijke bakker. De gaatjes zijn super en de ontbijtkoeken zijn net ams taartjes . Gewoon heerlijk.
Lekker brood die lang vers blijft. Mooie lekkere patisserie. Ontbijt koeken gemaakt met boter. Een vakman die zowel een goede bakker is als patissier! Kom je niet zoveel tegen. Laurence bediend steeds met de glimlach. Een gedreven bakkers koppel. Die worden zeldzaam.
Zeer groot assortiment van broden, lekkernijen en zoetigheden en zeer vriendelijke mensen. Men neemt ook bestellingen op, zodat u op drukke ochtenden niet in de wachtrij hoeft te wachten.
Veel keuze aan . Snoepjes, koekjes, gebak heel lekker. Vooral het verloren brood is top! Prima bediening!
Hun rozijnenbrood is de beste in omstreken. Een omweggetje maken hiervoor doe ik met veel plezier.
Super vriendelijke mensen, het aanbod van brood , taartjes en nog veel meer is super lekker.
Super lekker kwalitatief brood, zeer verfijnde patisserie. Goede service en zeer vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid