facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Figen Bruidsmode

Figen Bruidsmode

Info

Bruidswinkel in Drongen (Gent)

Geschiedenis

Welkom bij Figen Bruidsmode - Antoon Catriestraat 205/2 - 9031 Drongen (België).

Dromen worden werkelijkheid...

Bij Figen gaat alle aandacht naar jou, jouw wensen en stijl. Voor iedereen is er de perfecte bruidsjurk. Jurken worden aangepast of op maat gemaakt. Samen met jou ga ik gepassioneerd op zoek naar jouw droomkleed die je huwelijk net dat tikkeltje meer geeft.

Op zoek naar professionele service en advies, met een persoonlijke benadering? Neem dan gerust contact op met ons op het nummer 0032 485 601 735 of mail gerust voor meer informatie naar [email protected]

Tot binnenkort!
Figen

Openingsuren:
- dinsdag t/m zaterdag: 10u tot 18u30
- zondag: 12u tot 17u
- maandag gesloten



"Op zoek naar je droomjurk? Neem alvast een kijkje op mijn website. Ik heb een uitgebreide collectie, ook voor een maatje meer. Pas modellen in maten 36, 38, 40, 42, 44, 46, 58, 50, 52 en 54. Jurken kunnen in maten 32 tem 60 besteld worden.De laatste tijd zijn de gekleurde trouwjurk en ook zeker in bik de bride-to-be. Ik heb er voor jou ook modellen in het rood, zwart, blauw,...Maak alvast een vrijblijvend pas afspraak om samen op zoek te gaan naar je trouwjurk. Ik kijk er alvast naar uit om je te mogen helpen."
Adres: Antoon Catriestraat 205, 9031 Drongen
Telefoonnummer: 0032485601735
eb.negif@ofni
Stad: Drongen
Route: Antoon Catriestraat 205
Postcode: 9031



op zoek naar gerelateerd: trouwjurken gent sleepstraat, suitekledij deinze, goedkope trouwjurken gent, bruidskledij sleepstraat gent, bruidsmode gent, suitekledij oost vlaanderen, bruidsmode lochristi, bruidskledij gent
Recensies
Figen is gewoon DE BESTE in haar vak. Toen we in Oktober vorig jaar binnen stapte en ze vroeg wat mijn stijl was bracht ze onmiddelijk veel jurken. Zelf wist ze al dat deze volledig niet bij mij paste. En dan kwam de magie! Figen haalden zelf haar gevoel uit de rekken en het ging altijd maar opwaarts. Plots had ik hem aan, mijn droom jurk. Helemaal niet wat ik eerst dacht maar oo zo ik. Je weet helemaal wat er bij een bruid past, je luistert, je bent heel attent maar vooral je geeft je mening. Dat ik last minute nog juwel nodig had? Ook geen probleem, hup alles laten zien en zoeken en zelf daar had ik de prachtigste juwelen die ik me maar kon inbeelden. Elegant en helemaal perfect voor de grote dag. Ik vind mezelf nooit mooi genoeg, maar afgelope zaterdag heb ik alleen maar gestraald. Ik heb me nog nooit zo GEWELDIG gevoeld in een jurk, en dat allemaal dankzij jou. Complimenten vlogen een hele dag over me heen. Nogmaals een dikke DANKJEWEL! Dat ik jou aan iedereen zou aanraden is maar een understatement. Veel keus, voor elke bruid wat wils maar de persoonlijke band die je maakt met ons is juist dat tikje magie dat je fantastisch maakt. Dat je nog heel veel mooie bruidjes mag doen lachen en stralen zoals ik deed!
Wat een topper! Figen is een sympathieke madam, heeft oog voor detail, is 100% eerlijk en heeft een hele goeie smaak. Ik had geen idee welke soort jurk ik wou, maar zij heeft me fantastisch geholpen en ik heb echt een prachtig trouwkleed. Een lange jurk met een ingenaaid 'korset', boothals en een romantische bladversiering. Figen Bruidsmode is dus echt een aanrader. Bedankt!
Figen Bruidmode was de eerst winkel waar ik een afspraak bij had, en meteen vond ik er mijn droomjurk! Zij liet mij meteen op mijn gemak voelen toen ik binnen wandelde en haar manier van aanpak voelde echt vertrouwd aan. Ze luisterde super goed naar wat ik zocht en het was zeer fijn dat we onze tijd mochten nemen. Ze geeft heel eerlijk en oprecht advies, wat meteen voor een goede klik zorgde tijdens de passessies! Het was mede dankzij haar een magische dag! En zelfs het extra ophanglusje dat ik vrij lastminut vroeg, heeft ze perfect gemaakt! Het heeft zijn werk fantastisch gedaan tijdens onze openingsdans en dansfeest! Ik ben zelf van Leuven, maar het was het ECHT waard om bij haar te gaan!
Figen, We zijn ondertussen bijna twee weken getrouwd en wat ben ik blij dat ik bij jou DE jurk gevonden heb! Vanaf de allereerste seconde heb jij er voor gezorgd dat ik volledig op mijn gemak was! Je luisterde naar wat ik wilde en zorgde ervoor dat ik DE jurk van mijn dromen kan dragen op DE dag van mijn leven! Zovele complimentjes mogen ontvangen, ik voelde mij als een echte prinses! Ik wil je oprecht bedanken voor de fijne pasmomenten. Je bent een prachtige vrouw, vanbinnen en vanbuiten, vergeet dat nooit! Ik ben ontzettend blij dat jij en je mooie winkel op mijn pad gekomen zijn! Lieve lieve groetjes & tot ziens!
Op 12 augustus was het dan eindelijk zo ver Het was een prachtige dag en bij deze wil ik je dan ook bedanken voor je hulp bij het zoeken van mijn droomjurk. Het eerste kleedje dat ik aanhad was meteen een schot in de roos en met wat kleine aanpassingen maakte je er een unieke jurk van die gewoon perfect was. Je wist precies wat ik wou en je stelde me altijd heel erg op mijn gemak zeker tijdens de warme dagen Bedankt!
Dag Figen Ik wil jou heel graag bedanken voor de super leuke bezoeken en hele mooie aankoop die ik bij jou deed! Vanaf het eerste moment dat je me dat kleed liet passen voelde ik iets wat ik bij de andere jurken niet had. Dat was het, dé jurk waarin ik zou trouwen. Bijna een jaar en een half later 13.08 mocht ik hem dan eindelijk aandoen. Nog steeds zo verliefd op de jurk. En hoe goed ik me erin voelde.. onbeschrijfelijk! Al die complimenten!! Dankjewel voor de prachtige jurk, de leuke babbels en uiteraard het super goede werk dat je leverde. Het dansen ging perfect. Het zat als gegoten. Je bent een aanrader voor iedereen. Want los van het kleed voelde ik me onmiddellijk op men gemak bij jou. Dankjewel! Heel veel groetjes, Helena Foto door Myrthe Vandendriessche
Dag Figen Nog geen foto's van de fotograaf maar ik kan het niet laten om je al wat foto's door te sturen die de gasten maakten. Ik kreeg ontzettend veel positieve reacties op mijn kleed ik voelde me echt een prinses . Ik was het kleed heel snel gewoon en ben er de hele dag super comfortabel mee geweest! Onze dag was nog meer perfect dan we ooit hadden kunnen dromen. Alles was top! Heel erg bedankt bedankt voor alles!!! En als ik foto's heb van de fotograaf stuur ik je die zeker ook nog door.
Super tevreden. Ik zocht iets speciaals en dat vond ik hier direct. Ze keek niet raar op toen ik zei dat ik per se een rood kleed wou. Er moesten heel wat aanpassingen gebeuren maar dat was haar absoluut niet te veel. Op het laatste moest er nog heel wat gebeuren maar zij stelde me gerust waardoor ik vertrouwen had. Dikke merci voor alles.
Hey Figen, Nogmaals heel erg bedankt om mij te helpen om mijn droomjurk te vinden. Je advies heeft mij steeds goed geholpen! Toen mijn familie mijn droomjurk maar niks vond, bleef jij aan mijn zijde staan en daar ben ik je nog steeds zo dankbaar voor! Bedankt voor de babbeltjes, de raad en de fijne momenten.
Als je op zoek bent naar een ongedwongen sfeer, kan ik Figen ten zeerste aanraden! Ze stelde mij en mijn entourage meteen op mijn gemak door haar vriendelijke en open houding. Ik mocht zoveel jurken passen als ik wou en ze nam uitvoerig haar tijd. Ook haar site vond ik heel handig om op voorhand door te nemen. De prijzen staan er goed opgelijst en je kan uit veel stijlen kiezen. De locatie met grote parking vond ik ook een plus naar bereikbaarheid. Ik zelf ben van het waasland. Ik kijk alvast uit naar mijn volgende pasafspraak om Figen terug te zien! :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid