facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsspeciaalzaak Vleugels

Fietsspeciaalzaak Vleugels

Info

Bij ons kan je terecht voor alle soorten fietsen : stadsfietsen , mountainbikes , elecktrische fietsen en racefietsen!

Adres: Langestraat 80, 3111 Wezemaal, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 3216580816
Stad: Wezemaal
Route: Langestraat 80
Postcode: 3111



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Rotselaar, Vitesse Fietsen, Fiets speciaalzaak, Trek fietsen Wezemaal, Velocratie Ranst, Trekking fiets elektrisch, Zwitsers fietsmerk, Duurste elektrische fiets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KLEIN BYT Wezemaal KLEIN BYT Wezemaal 700 meter De keuzes op de drank- en menukaart van "Klein Byt" zijn gewoon maar verteg...
Recensies
Al 3x een fiets binnen gebracht voor een specifieke reparatie en iedere keer weer worden er diverse andere werken gedaan en wisselstukken geplaatst waar ik niet om vroeg. De laatste keer ja echt de laatste keer zelfs toen ik specifiek had gezegd geen andere dingen te doen.
Als je evenveel respect hebt voor je materiaal als ikzelf, blijf er dan weg. Qua verkoop uitleg genoeg maar qua service een dikke nul. Bij een onderhoud wordt er nooit iets getest, al meermaals een zogezegde "herstelling" laten doen, om telkens tot de conclusie te komen dat het dan uiteindelijk nog niet in orde is. Antwoorden als "Wij hebben aan u nog niet veel verdiend", "Stuur een brief naar het merk zelf" en "Daar kunnen wij niets aan doen" zijn hun niet vreemd. Een fiets gekocht van bijna 7000 euro waarmee een gekend probleem was bij de body van het achterwiel en mij dan eerst 2x een onderhoud laten betalen zelfs onder garantie en pas nadat ik info ingewonnen had bij een andere fietsenmaker een garantieclaim ingediend. Geen compensatie, niks... Hiervoor nochtans 2x betaald en fiets telkens meerdere dagen kwijt geweest dus ook geen km-vergoeding werk, tijdsverlies, benzine om fiets naar daar te brengen, ... Enige antwoord dat je daarop dan krijgt is : "We zullen het wel op internet lezen", wel bij deze... Beste mensen, ga elders je fiets kopen of zeker je onderhoud laten doen.
Fietsen zijn van goede kwaliteit en vroeger was ik erg tevreden van deze winkel. Tegenwoordig niet meer, vooral het onderhoud is al een paar keer uitgelopen op extra stukken en kosten. Fiets is binnen gegaan voor een nazicht en het plaatsen van een spiegel. 2 dagen later deed hij het niet meer, moest een kabel vervangen worden wat een kostelijk grapje bleek. Of het toeval is dat die kabel juist stuk is gegaan nadat ze er aan hebben gewerkt laat ik in het midden. Nat het vervangen van die kabel kraakt mijn stuur en zit er een vibratie op de motor. Ook bij het naar huis fietsen na deze herstelling viel de fiets opnieuw uit omdat de batterij niet goed zat.... .
Recent een nieuwe elektrische fiets aangekocht hier. Degelijke uitleg gekregen, goede service. En mijn fiets is top, ik vlieg nu naar mijn werk
Vriendelijke ontvangst. Goeie service. Een aanrader
Dit jaar in totaal 5 fietsen gekocht. Van de eerste tot de laatste fiets zeer goed en deskundig advies gekregen. Ze helpen echt mee zoeken naar de beste fiets naargelang jouw budget en eisen. Van elke fiets zijn wij zeer tevreden en prijs/kwaliteit heel goede aankopen gedaan. Ook de naservice is super met top service aan eerlijke prijzen. Doe zo verder. Een familie van zeer tevreden klanten.
Mijn elektrische fiets van drie jaar zou stuk geweest zijn, vlgs deze fietsen’speciaal’zaak. Niet meer te maken, maw koop een nieuwe bij ons. Misnoegd door oa slechte service en onvriendelijk doe ik mijn fiets bij Velo Leuven binnen. Op minder als 24u wél gemaakt voor €45.
Een nieuwe fiets besteld, bij afhalen blijkt die nergens te vinden en krijgen we een toonzaalmodel mee dat wel wordt bijgeregeld. Op vrijdag gebeld voor reparatie ketting vervangen, kettingkas en eventueel achterrem van oude fiets om volgende week mee te nemen naar zee. Er wordt beloofd dat hij tegen woensdag kan klaar zijn, en dat ze zullen bellen mocht de prijs meer dan 70 Euro bedragen. Donderdagavond nog geen nieuws; ik bel en krijg te horen dat de kettingkas moet besteld worden en er dus nog niet aan gewerkt is... Maar enkel de ketting zelf is prioritair, dus dat kan wel tegen vrijdagavond - ze zullen bellen. Vrijdagavond geen nieuws. Zaterdag om 10u bel ik en blijkt dat er nog niet aan is begonnen om 14u ten laatste moeten wij vertrekken!. Okee, enkel de ketting doen kan wel tegen 13u. Om 12:00 krijg ik SMS dat fiets klaar is. Om 13:30 sta ik daar, blijkt de ketting aangespannen maar niet vernieuwd. Even testrijden... ketting knapt na 5 meter fietsen! De fietsenmaker neemt _nu_ meteen de fiets onder handen, nieuwe ketting terwijl ik erbij sta, testrit en al. Eindelijk, om 13:50, kan ik afrekenen. De mensen zijn zeer vriendelijk, de winkel is zeer mooi, maar ik heb geen goed gevoel bij de kwaliteit van de service en het lijkt dat ze veel te veel hooi op hun vork nemen om een duidelijke planning en goede herstellingen te kunnen garanderen. Werk aan de winkel, zou ik zeggen.
Op de vering van mijn zadel zat er een beetje speling. De uitbater stelde voor deze te vervangen omdat dit niet mocht. Tot mijn verbazing, mijn fiets was bijna een jaar oud, werd de vering GRATIS vervangen. De nieuwe vering was bovendien van een betere kwaliteit. Van service na verkoop gesproken. Proficiat! Frederik Vanwinckelen.
Nieuwe fiets nu ongeveer een week in bezit, en wat een verademing is een Koga tegenover de vorige stadsfiets zeg. Bij het uitkiezen nemen ze hier uitvoerig de tijd om de wensen van de klant te begrijpen, en laten ze verschillende mogelijkheden zien. Als showmodel, soms enkel in de brochures, maar ook een testrit is geen enkel probleem. Kortom een zeer aangename ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid