facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsry Cycling Team

Info

Ons doel is om met de tijd deel uit te maken van het profcircuit in het dameswielrennen



"FRS FietsenFRS Fietsen is in 2004 begonnen als dé mobiele fietsenmaker. Het bedrijf groeide snel en in september 2013 werd de huidige showroom 2.500m² geopend. Het pand beschikt over vier etages vol met fietsen, onderdelen, accessoires, kleding, elektronica en natuurlijk de werkplaats waar onderhoud en reparaties plaatsvinden.Bij FRS Fietsen staan advies op maat, goede service en een vriendelijke bediening hoog in het vaandel om je tot volle tevredenheid te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe fiets. Onze gedreven experts werken elke dag met passie en plezier zodat jij kan genieten van je nieuwe fiets."
Adres:
Stad: Zwijndrecht


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sobabee Zwijndrecht Sobabee Zwijndrecht 758 meter Vertaald door Google verpletteren Origineel smash
Moves Moves 1 km Moves is een nieuw opgerichte dansvereniging, waar plezier en een positieve ingesteld...
Verbroedering Zwijndrecht Verbroedering Zwijndrecht 2 km Terrein is erbarmelijk, zou verboden moeten worden om wedstrijden op te spelen.
Basic-Fit Basic-Fit 2 km Voorlopig de meest waardeloze sportschool van deze regio. Veel oude apparatuur vanaf...
Recensies
Ik ben hier erg goed geholpen: er is ontzettend veel keus en ik wist vooraf niet precies wat voor fiets ik zocht. Dat was geen punt, in alle rust hebben we samen verschillende modellen bekeken en na een proefrit was de nieuwe aankoop een feit. Verzekering erbij, extra slot en klaar Enorm blij, dank jullie wel voor de goede service!!
Top dealer van diverse merken. Kom er al jaren voor diverse dingen. De nieuwe zaak aan de Tersteegehering ziet er top uit! Ook een mooie nieuwe fiets gekocht. Goed en duidelijk in advies, vriendelijke en kundige mensen.
Hele mooie fietsen. Personeel weet er veel van. Eigenaar een fantastische kerel die meer dan zijn best doet om de fiets te krijgen die je hebben wil. Zeker even langsgaan als je een fiets wilt aanschaffen.
Deze winkel is alleen ingesteld op het verkopen van dure uitgebreide elektrische fietsen met een tal aan opties, op het moment dat de koop is gedaan, valt elke vorm van service weg meerdere malen moeten terugkomen voor dezelfde problemen! Maar het goed repareren is niet voor hun weggelegd en daar hebben ze geen zin in. Vervolgens dit aangeven per email contact met ze gezocht en weer geen reactie ontvangen of ook maar een enkele vorm van service. Ik zal hier dan ook niet meer een fiets kopen of langsbrengen voor onderhoud!
De nummer 1 fietsenzaak van de regio
Afgelopen maart 2022 hebben wij 2 erg fijne Batavus Dinsdag Exclusive fietsen gekocht bij FRS fietsen. Aangezien deze hier op voorraad waren zijn we vanuit onze woonplaats Tilburg in Zwijndrecht uitgekomen geen jaar levertijd. Vooraf zijn we telefonisch netjes te woord gestaan en ook bij aankoop van de fietsen erg goed geholpen. Nu iets meer als een half jaar later hebben we de fietsen gebracht voor de eerste onderhoudsbeurt en wat kleine 'garantie' dingen. Ook dit is weer naar volle tevredenheid opgelost.
Vorige week een nieuwe racefiets gekocht, maar tijdens mijn eerste rit kwam ik erachter dat het een en ander toch niet optimaal was afgesteld. Daarnaast zaten er wat krasjes op de carbon zadelpen. Hiermee ben ik teruggegaan naar de winkel en de zadelpen is kosteloos vervangen en de racefiets is opnieuw afgesteld en nagelopen. Dit soort service is voor mij precies de reden dat de lokale winkel het wint van de webshops. Heel erg tevreden mee!
Op dinsdagochtend bracht ik mijn elektrische fiets bij FRS fietsen voor het nakijken van mijn hydraulische handremmen. Een hiervan was moest worden afgesteld. Woensdagmiddag tegen sluitingstijd belde ik om te vragen wat de reparatiestatus van de fiets was. De monteur gaf aan dat de remklauwen vervangen moesten worden, maar het betreffende onderdeel nog in bestelling was. Dit zou nog een of twee werkdagen kunnen duren. Zaterdagmiddag belde ik opnieuw om te vragen hoe lang dit zou duren nadat ik niets had vernomen. De monteur reageerde nu enigszins geagiteerd en gaf aan te bellen als deze gereed was. Hij wilde de fiets tenslotte zo snel mogelijk kwijt. Op donderdag na 10 dagen wachten heb ik de fiets besloten op te halen omdat er nog steeds geen zicht was op een leveringsdatum van de remklauwen. De eigenaar van FRS gaf aan dat klanten doorgaans maanden! moeten wachten op nieuw bestelde fietsen en dat er nog meer fietsen voor reparatie waren aangeboden. Met andere woorden: ik moest geduld hebben en de 10 dagen dat ik mijn fiets moest missen, was volkomen ‘normaal’. Klanten telefonisch op de hoogte stellen van reparaties was volgens hem niet te doen omdat dit er teveel zijn en onbegonnen werk zou zijn. Jammer dat er geen passende oplossing is aangeboden voor het langdurig moeten missen van mijn fiets. Ook aan de communicatie met klanten kan gewerkt worden! Bij een andere fietsenwinkel in de buurt ben ik uiteindelijk keurig geholpen. Na 1 werkdag was de remklauw binnen en gerepareerd! Kortom, een bijzondere gang van zaken bij FRS fietsen. Jammer. Aanvulling: een leenfiets is helaas niet aangeboden, dat was inderdaad een goede tussenoplossing geweest!
Ik heb een beenprothese boven de knie, team FRS heeft ervoor gezorgd dat ik kan fietsen, zelf met 2 kinderen in de zitjes. ECHT HELEMAAL TOP
Hopeloze winkel. Ik belde de dag ervoor om te vragen naar de beschikbaarheid van fietsen in de winkel. De verkoper verzekerde me dat ze de fiets in de winkel hebben in de maat die ik wil kopen. Ik heb enkele tientallen kilometers afgelegd en kwam erachter dat er geen fiets was omdat de verkoper een fout had gemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid