facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietskot Aarschot

Info

Fietskot Aarschot is een gesloten fietsenstalling met camerabewaking op slechts 100 meter van het Station te Aarschot.

Kijk snel op onze website voor alle info!



"Fietskot Aarschot is een volledig gesloten en veilige fietsenstalling: Je ontvangt een persoonlijke badge waarmee je toegang krijgt tot de fietsenstalling.Iedereen heeft een vaste plaats en daarbij behorende locker.En dit 24u/24u, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar."
Adres: Statiestraat 69, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: +32496368612
Stad: Aarschot
Route: Statiestraat 69
Postcode: 3200



op zoek naar gerelateerd: Velo Aarschot, Fietsenstalling NMBS, Opleiding fietsenmaker Aarschot, NMBS parking Aarschot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Station Aarschot Station Aarschot 100 meter As ge der niet moet zijn blijfde er best weg. 3 sterren voor sfeer en gezelligheid.
Stationsbuffet Aarschot Stationsbuffet Aarschot 101 meter Ontmoetingsplaats voor zowel zonevreemde als lokale reizigers. Open van 05:00 tot 22:...
Recensies
Top locatie om je fiets op een veilige plaats te stallen! Vlak bij het station, een kluisje om wat spullen in op te bergen, mogelijkheid om je om te kleden, een toiletbezoek te doen, banden op te pomen en zelf een koffietje gratis te pakken. Een echte aanrader!
Fijne en nette fietstalling waar je je fiets met een gerust hart kunt achterlaten. Ruime stallingsplaats voor je fiets, locker om je persoonlijk gerief veilig achter te laten, aparte ruimte om - indien nodig- van kleding te wisselen, en toilet. Er is ook gratis koffie en af en toe een extra snoepattentie! De hele ruimte is mooi verfraaid met originele fietskunstwerken en fietsmateriaal uit een verder verleden. Het fietskot bevindt zich op een minuutje wandelen van het station. Een echte aanrader!
Super locatie om je fiets veilig te stallen. Vlakbij station en je hebt toilet, locker en koffie ter beschikking. Voldoende plaats voor je fiets. Behulpzame en attente eigenaar zorgt zelfs voor paaseitjes aan het koffiemachine.
Fietskot Aarschot is de perfecte plaats om met de fiets naar het station te komen en je fiets toch veilig te kunnen achterlaten. Het is een volledig gesloten fietsenstalling waarbij je ten allen tijde in kan gaan door middel van een persoonlijke badge.
Ik zocht een veilige plek om mijn elektrische fiets te plaatsen en vond die bij Fietskot Aarschot. Met een aantal extra voorzieningen zoals een locker, een toilet, een omkleedruimte enz. is het Fietskot meer dan een gewone fietsenstalling. Aanrader!
Een veilige en aangename plek om je fiets/scooter te stallen aan het station, waar je verwend wordt met allerlei faciliteiten zoals een vaste staanplaats, je eigen locker, toilet, koffie en niet te vergeten een leuk decor! Meer dan 5 sterren waard!!
Netjes verzorgde en verwarmde fietsenstalling op nog geen minuut stappen van station Aarschot. De flexibele abonnementen zijn een voordeel in tijden van telewerk. Heel tevreden over.
Voor een kleine prijs weet ik zeker dat mijn fiets veilig staat aan het station. Propere toiletten en gratis koffie heel tevreden!
Ik hen geen gebruik gemaakt van het fietskot. Maar ben uiterst vriendelijk geholpen geweest over fietsstallingen aan het station. Alvast bedankt voor de vriendelijke uitleg.
Meer dan gewoon een fietsenstalling. Je kan je fiets veilig plaatsen in een leuk decor met heel wat extra's. Toplocatie en topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid