facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Swekalfi keerbergen

Fietsen Swekalfi keerbergen

Info

- Herkend Scott Dealer
- Shimano service center
- Bosch E-bike Systems

Geschiedenis

Ondanks Swekalfi, een samensmelting van Sweeck alle fietsen, nog maar bestaat sinds 2005 staan wij garant voor heelwat jaren fietservaring. Zaakvoerder Geert Sweeck komt namelijk uit een wielerfamilie waarin de fiets en het wielrennen steeds centraal heeft gestaan. Zo was vader Fons Sweeck nog beroepsrenner en fietste Geert samen met zijn broer Stefaan heelwat jaren zowel in de jeugdcategoriën als bij de cyclosportieven waarin Geert zelfs de wereldtitel haalde. En tegenwoordig houdt Geert zich in zijn vrije tijd bezig met de gebroeders Hendrik, Laurens en Diether Sweeck.

Als automechanieker en handige doe-het-zelver sleutelde Geert al van jongsaf aan aan zijn fietsen. In 1998 maakte hij de overstap naar Shimano waar hij 6 jaar werkte als telefonisch verkoper. En omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, begon hij in 2004 in bijberoep als fietshersteller om vanaf 2005 volledig als zelfstandige te starten.

Carla & Geert hebben de winkel uitgebreid zoals die er nu uitziet.Dagelijks doen ze hun best om de klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Het swekalfi team : Geert, Carla, Hendrik & Bert



"Met deze 6e vestiging zijn we ervan overtuigd dat we onze missie kunnen volbrengen. Samen met Carla en Geert kunnen we de juisten fietsen in de markt zetten. Het sportief karakter van de zaak blijft behouden. Alleen wordt het aanbod in merken veel groter, merken als : Riese & Muller, Ellio, Urban Arrow, Koga, Batavus, Giant, Carqon, Moustache, Sparta, Is:y, Tern, Norta..... Allemaal A-merken die we in dit gebied kunnen aanbieden."
Adres: Bakestraat 73, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 015516093
Stad: Keerbergen
Route: Bakestraat 73
Postcode: 3140



op zoek naar gerelateerd: Swekalfi overgenomen, Wildiers, Fietsen Haacht, Fietsen Wildiers, Fiets Zwijndrecht, Stockverkoop fietsen, Fietsen Mariakerke, Fietsen Wildiers Malle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maves - Office-Point Keerbergen Maves - Office-Point Keerbergen 1 km Super vriendelijk en behulpzaam. Nog een klein voordeel , er is altijd parkeerplaats ...
Recensies
Zaakvoerder en verkopers heel vriendelijk en hebben duidelijk veel ervaring. Ben super tevreden met mijn ebike en beveel Wildiers in Keerbergen aan!
Wildiers in 1 woord top! Verkoper Tjorven heeft me een top fiets verkocht zeer klantvriendelijk, de nodige uitleg gekregen echt een aanrader!
Perfecte service, goede uitleg bij het afhalen van Alpha X 45. Bedankt Tjorven. En tot slot het is een TOP FIETS.
Vriendelijke en correcte verkoop, snelle reactie en concrete afspraken. Bij afhaling een vakkundige uitleg en top advies. Een aanrader.
Wij hebben hier onze nieuwe E-bakfiets gekocht. Vriendelijke, correcte, ervaren en snelle service! Een aanrader voor wie een nieuwe fiets zoekt!
Snelle service en professionele uitleg zoeken de perfecte voor je uit naarmate je budget deze zaak is een echte aanrader Zeer blij met onze scott 930 mountain bikes
Eerste bezoek voor onderhoud racefiets die niet van bij hun kwam. Zeer vriendelijk, snel en zeer scherpe prijs met gratis advies!
Super service. Kwam even langs voor een slepende rem. Ondanks een heel druk programma en een onderbezette crew toch geholpen om verder te kunnen tot aan de echte reparatie. Top team.
Zeer aangename fietswinkel op een leuke locatie. 4 maanden geleden een nieuwe fiets aangekocht voor een degelijke prijs en topadvies gekregen. Vandaag mogen teruggaan voor een nazicht. Duidelijke communicatie omtrent afspraken en vriendelijke mensen. Topservice!
Heel vriendelijke en super snelle service! Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid