facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Stefaan Anne

Fietsen Stefaan Anne

Info

Fietsen Stefaan Anne te Wevelgem!
Uw fietsplezier begint hier!

Verkoop, verhuur en alle herstellingen!
Tel.: 056 44 03 41 / WWW.FIETSENANNE.BE



"Als u op zoek bent naar een fiets die helemaal bij u past, moet u zeker eens bij Fietsen Anne in Wevelgem langsgaan. In onze toonzaal, die maar liefst 1000 m2 groot is, vindt u fietsen in alle maten en uitvoeringen. Denk daarbij aan klassieke stadsfietsen, e-bikes, kinderfietsen, plooifietsen, Mountainbikes en koersfietsen. Qua accessoires heeft u onder andere de keuze uit fietshelmen, -tassen, spiegels, mandjes en kinderzitjes.Moet uw fiets dringend onderhouden of hersteld worden? Ook dan staan we voor u paraat. We hebben alle nodige apparatuur en onderdelen in huis om uw fiets razendsnel te repareren. Zo kan u weer veilig de baan op."
Adres:
Telefoonnummer: 056440341
Stad: Wevelgem



op zoek naar gerelateerd: Capino Wevelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bike Concept Bike Concept 127 meter Niet alle fietsen te verkrijgen er zijn geen ligfietsen of trikes
Recensies
Spijtig dat een kind die in panne staat en al eind te voet tot het atelier stapt niet geholpen kan worden met een lekke band. U reageert direct op mijn review, dus u weet blijkbaar direct waarover het gaat. U schrijft dat u geen directe herstellingen doet, maar u kan wel de tijd nemen om te reageren op een review. Een spijtig beleid!
Alhoewel een drukke zaterdagmorgen, toch onmiddellijk geholpen bij een panne met de koersfiets. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Het is al ernstig dat je een kind niet uit de nood wil helpen omdat zo je zogezegd 'te veel werk' hebt of omdat je geen directe herstellingen uitvoert. Het duurt hoogstens een vijftal minuten om een band te vervangen. Wat voor fietsenmaker ben je dan, als je niet eens de fiets wilt vermaken.
Goede service na verkoop. Had een kapot wiel. Doordat ik te lang moest wachten op wisselstukken werd er een oplossing voorzien. Bedankt daarvoor!
Vandaag men fiets gaan ophalen. Zeer vriendelijke mensen en een groot aanbod aan fietsen. Ook een mooie keuze aan niet elektrische fietsen!
Wat is dit voor een triestige zaak, een schande hoe je de mensen behandeld. Jullie zijn niet gemotiveerd om te werken, heel klantonvriendelijk en niet meelevend. Zeker geen aanrader.
Service na aankoop nul dus geen menselijkheid of klantvriendelijkheid Internet 5 min lukt wel
Mooi aanbod aan fietsen. Eigenaars zijn vriendelijk en klantgericht!
Recent twee fietsen aangekocht. Duidelijke communicatie, tijd voor de klant, fietsen werden aangepast op basis van je afmetingen, altijd vriendelijk via telefoon of mail en een mooie grote showroom met veel fietsen op stock. Heden ten dage een zeldzaamheid, top!
Zeer tevreden, vriendelijk, Top - Stef uit Brussel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid