facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Michri

Info

Gespecialiseerd in E-bikes.



"Bij onze fietsenwinkel in Beveren-Waas vind je alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze en comfortabele fietservaring. We bieden niet alleen een ruim assortiment aan fietsen, waaronder elektrische fietsen, maar we verkopen ook ons eigen merk fietsen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor deskundige herstellingen en onderhoudsdiensten voor alle soorten fietsen die bij een erkende handelaar zijn gekocht. Als gepassioneerde fietsliefhebbers staan we klaar om je te helpen de perfecte fiets te vinden die aan jouw specifieke behoeften voldoet. Kom langs en ontdek ons assortiment vandaag nog!"
Adres: Winkelgaanderij "De Bever" Vrasenestraat 47, deur/bus J, 9120 Beveren-Waes, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0494735295
Stad: Beveren-Waes
Route: Winkelgaanderij "De Bever" Vrasenestraat 47, deur/bus J
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:45 - 18:00
Woensdag: 08:45 - 18:00
Donderdag: 08:45 - 18:00
Vrijdag: 08:45 - 18:00
Zaterdag: 08:45 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fietsenmaker aan huis Beveren, Fietsenwinkel Melsele, Fietsenwinkel Haasdonk, Velodome Beveren, Buyl fietsen, Neirinckx fietsen, Giant Beveren, Fietsenwinkel Bever
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KD Bikes Beveren KD Bikes Beveren 286 meter Vriendelijke mensen, vlugge bediening en professionele uitleg. Aanrader
Recensies
Wij hebben 2 fietsen van het merk MICHRI, een mannenfiets voor onze zoon en een elektrische dames fiets. Beide fietsen zijn van TOPKWALITEIT en daarbij krijg je nog eens een goed KLANTENSERVICE bij. EEN AANRADER!!!!!!
We hadden al een elektrische fiets van het huismerk Michri en nu opnieuw één gekocht, Michel de zaakvoerder neemt de tijd om je goed te informeren over de fiets en alles wat er bij komt kijken, monteert in mijn geval een speed pedelec top materiaal dat jaren mee gaat, kortom een aanrader om daar je fiets te kopen, we zijn van Beveren zelf en dan een goede fiets handelaar te hebben is goud waard, topkerel, topzaak!
Goeie service met correct analyse van herstelling van fiets. Vriendelijke persoon. Prijs kwaliteit is OK. Wel soms lange wachtijd...
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding bij aankoop nieuwe elektrische fiets. Er werd eveneens voldoende tijd genomen om zowel bij de aankoop als het ophalen van de fiets de nodige uitleg te geven.
Eindelijk een betrouwbare en kwalitatieve fietsenhandelaar die zijn vak door en door kent. Alle problemen met mijn fiets werden goed opgelost. Ik kom dan ook zeker terug!
Goede service en vriendelijk! Als er niet teveel werk moet gebeuren, heb je je fiets de volgende dag al terug!
De beste fietsenmaker van heel België. Als je een probleem hebt met je fiets dat niemand kan oplossen dan Hij is de enige die kan je helpen en jou probleem in orde brengen. Top service en zeer vriendelijk!
Goede uitleg. Goede service. Fietsen van uitstekende kwaliteit. Onderhoud niet te duur. Ik ben tevreden klant.
Altijd vriendelijk en behulpzaam geholpen, kent zijn vak
Top service! Michel geeft zeer goede informatie over de fietsen. De MICHRI fietsen zijn van top materiaal gemaakt en rijden uitstekend. Absolute aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid