facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Kurt

Fietsen Kurt

Info

Wij zijn een fietsenzaak gevestigd in Zottegem met een groot aanbod aan fietsen en fietstoebehoren.

Geschiedenis

Fietsen zat bij zaakvoerder Kurt Broeckaert al van kindsaf in de genen, zijn grootvader Gilbert Broeckaert was reeds in de jaren ’20 een fervent en alomgeprezen wielrenner.

Gilbert startte een eigen fietsenwinkel, later nam hij de functie als sportdirecteur voor zijn rekening.

Gebeten door de microbe van Gilbert startte Kurt in 1982 zijn winkel op in een kleine garage.

Langzaam maar zeker groeide de winkel uit tot een fietsenspeciaalzaak waar iedereen terecht kan. In 2012 vierde de winkel zijn 30-jarig bestaan.

Na al die jaren in het vak te zitten kan je dus rekenen op een echte vakman met nog steeds een enorme passie voor het vak. Een perfecte service voor de klant is dan ook het belangrijkste voor Kurt.

Adres: Kollegestraat 15, 9620 Zottegem
Telefoonnummer: 093610768
Stad: Zottegem
Route: Kollegestraat 15
Postcode: 9620



op zoek naar gerelateerd: Fietsen Kurt Van Den berghe, Elektrische fiets huren Zottegem, Fietsenwinkel Zottegem, Fietsen Peter, Fietsen Peter Zottegem, Van DEN BERGHE fietsen, Fietsen Peter Roosdaal, Fietsen Michiels
Recensies
Zet prijzen veel duurder dan ze op officiele website staan. Na aankaarten van de prijs werd de verkoper zeer zenuwachtig en moest dringend naar de factuur gaan kijken, bleek een foutje van hem te zijn.... 2 weken later staan de fietsen nog steeds in de toonzaal aan veel te dure prijs. Dienst naverkoop is ook zeer ondermaats. Mij zie je hier niet meer terug.
Een fiets voor de dochter van 7jaar hier gekocht. Er was weinig keuze door de pandemie. We kregen duidelijk advies over de juiste maat. En hoewel we daardoor maar keuze hadden uit 2 fietsen vond onze dochter gelukkig wel haar zin. Mooie degelijke fiets, juiste prijs en vriendelijk geholpen.
Al jaren klant bij Kurt. Heel vriendelijke en behulpzame man met correcte prijzen. Een winkel waar je als klant onmiddellijk een goed gevoel krijgt. Dikke aanrader als eens niet als "nummer" wilt behandeld worden!
Mocht het mogelijk zijn gaf ik 0 sterren! Ondanks men een GSM nr geeft volgt er geen telefoontje om eens te communiceren wat er vervangen dient worden. Hierdoor worden onnodige zaken vervangen en dik aangerekend. Als met dit probeert aan te kaarten krijgt men het verwijt dat de fiets niet bij hem gekocht is. Blijkbaar is niemand welkom die geen fiets bij hem koopt. Tot slot krijgt men het advies van Kurt zelf om "op een ander te gaan". Bij deze zal ik dit ook opvolgen.
Fiets 1 maand binnen!!! .display defect . Navraag ivm herstelling.MAG ZELF NIET BELLEN!! .geen nazicht gedaan vooraf. Was maar klein werkje eens een Display te gebruiken van andere fiets om te chekken. Was besteld maar al meer dan jawel 3 weken??? Fiets afgehaald zonder herstel.nochtans was ik daar klant. Fiets binnegebracht elders en op zelfde dag hersteld. Was daar ook wel erg druk Goed aanbod om te kopen maar slecht om te herstellen en service
Na verschillende fietsenmakers geprobeerd te hebben ben ik hier vaste klant geworden. Heel tevreden !
Heel slechte service! Fietsen Kurt weigert je fiets die ik gebruik voor woon werk direct te herstellen! Herstellen wil hij pas tegen de dag erna...hoe geraak je dan thuis? Misschien hotelkamer bijgeven in de service...
Reeds jaren klant en steeds tevreden van de service en advies
Altijd goed bediend met raad en daad. Ook voor de kleinste fietsen.
Top fietsen zaak! Goede kwaliteit en goede service!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Fietsen Kurt.

Zottegem fietsenwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. Kollegestraat 15 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Fietsen Kurt adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Fietsen Kurt. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Fietsen Kurt delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Special-e-Bikes Special-e-Bikes 4 km Onderweg platte band gehad. Natuurlijk had ik niets mee geen pompje, portefeuille, mo...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid