facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Koda

Fietsen Koda

Info

Voor al u herstellingen groot of klein, moet je bij Fietsen Koda zijn!!!

Geschiedenis

voor aankoop nieuwe fietsen + alle herstellingen



"Zoekt u een fietsenwinkel met veel kennis van merken en het gebruik ervan voor dames, heren, jeugd en avontuurlijke biker? Dan bent u aan het goede adres bij Fietsen Koda aan de Kreupelstraat 8 in Zulte. In de fraaie zaak staan fietsexperts voor uw klaar om u het beste advies te geven. De betrokkenheid van de zaakvoerder Koen De Nys bij fietsen in het algemeen en koersfietsen in het bijzonder is groot. Door sponsoring ondersteunt Fietsen Koda vele sportieve groepen en professionele fietsteams. Kom voor het herstellen van uw fiets of om het aanbod te bekijken in hun toonzaal."
Adres: Kreupelstraat 8, 9870 Olsene, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09/281 00 41
Stad: Olsene
Route: Kreupelstraat 8
Postcode: 9870



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Waregem, Fietsen Godefroot, Norta fietsen wikipedia, Elektrische fietsen Deinze, Granville fietsen, K-Bikes, Sportieve elektrische fiets, Fietsen Koda kreupelstraat zulte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vdb Bikes bvba Vdb Bikes bvba 560 meter Fietsen volledig laten nazien, gepoetst en al terug gekregen. Echt een aanrader!
Recensies
In de winkel een offerte opgevraagd voor de aankoop van een fiets. De nodige contactgegevens achter gelaten en de offerte ging ik 3 dagen later hebben. Een weekje later eens telefonische herinnering gedaan.. Nu 2 maand later nog steeds geen offerte gekregen. Uiteindelijk fiets ergens anders besteld. Het is wel degelijk fietsen Koda in Zulte ;.
Super vriendelijk en Steeds goed geholpen !!
Goeie fietszaak Fiets.gekocht voor zoontje en in onderhoud met 2 fietsen van verschillende merken die niet behoren tot het huismerk. Perfecte service en vriendelijke uitbaters Een aanrader!
Goeie service en enorme vriendelijk
Altijd zéér vriendelijke en persoonlijke service!
Altijd super goede service.
Vlug gestopt voor een inlichting en kreeg een uitgebreide en professionele uitleg. Duidelijk heel vakkundige en gepassioneerde zaakvoerder.
Super service ,klantvriendelijk ,zeer tevreden super merci
Klant vriendelijk en goeie service
Men maakt altijd tijd voor de klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid