facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Gaethofs

Fietsen Gaethofs

Info

Fietsen Gaethofs... daar mag je meer van verwachten!

Trotse dealer van o.a. Cannondale, Koga, Flyer, Stromer, Moustache, Haibike, Batavus, Cortina,...

Geschiedenis

Met meer dan 35 jaar ervaring in het verkopen en herstellen van fietsen is Fietsen Gaethofs een vast waarde geworden in Herk-de-Stad en omstreken. Ook de volgende generatie staat klaar om haar vakmanschap verder te zetten en de toekomst in te leiden. Kortom een familiebedrijf met een professioneel karakter, wat zorgt voor de ideale combinatie van betrouwbare en professionele service en een familiale, ontspannen sfeer. Fietsen Gaethofs biedt meer dan 500m² showroom met een ruime keuze aan topmerken. In onze moderne werkplaats staat een team van geschoolde techniekers klaar om uw fiets tot in de puntjes te onderhouden! Alle medewerkers van Fietsen Gaethofs zullen u steeds met raad en daad bijstaan bij de aankoop of herstelling van uw fiets en de nodige toebehoren! Wij zijn trotse verdeler van o.a. Cannondale, Koga, Flyer, Stromer, Haibike, Tern en Victoria.

Ook voor bedrijven kunnen wij een duidelijke meerwaarde betekenen Zo kunnen wij een voordelige all-in fietsformule uitwerken, volledig op maat van uw bedrijf. Of het nu gaat om één fiets of 100 fietsen, u profiteert gegarandeerd van de fiscale voordelen. Ook bij het opstellen of herzien van uw (duurzaam) mobiliteitsplan of de zoektocht naar aangepaste fietsinfrastructuur, bieden wij graag een helpend hand.

Adres: Pastorijstraat 7, 3540 Herk-de-Stad
Telefoonnummer: 013441520
Stad: Herk-de-Stad
Route: Pastorijstraat 7
Postcode: 3540



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Genkersteenweg Hasselt, Fietsenwinkel Hasselt luikersteenweg, Fietsenwinkel Genk Centrum, Fietsenwinkel Limburg belgië, Fietsenwinkel Hasselt grote ring, Fietsenwinkel Hasselt centrum, Fietsenwinkel Hasselt Quartier Bleu, VDR Bikes
Recensies
Zeer vriendelijke, familiale sfeer. We kregen goede uitleg over de fietsen en bijhorende accessoires. Vakmensen die met veel geduld opzoeken en advies geven. Mooie winkel met vooral veel fietsen, maar ook veel toebehoren zoals kleding, onderhoudsproducten, uitbreidingen, ...
Bij Fietsen Gaethofs doen ze net dat tikkeltje meer als bij de concurrentie. Zeer competitieve prijzen maar ook een goede service. Geïnformeerd voor een fiets en een dag later werd deze reeds gemonteerd. Testrit gemaakt en verkocht. Kortom zeer tevreden met mijn aankoop en de geboden service. Aanrader!
Vriendelijke medewerkers met een zeer uitgebreide kennis. Zeer behulpzaam. Nette winkel, voor ieder wat wils. Echte vakmensen.
Na een schuivertje met mijn Stromer hebben ze me erg snel geholpen. Een heel fijne service en een mooi alternatief gezocht! Zaakvoerders die het doen uit liefde voor het vak!
Hier onverwachts gestopt wegens een technisch probleem aan mijn fiets. Kwam hier voor de eerste keer, gezien dit niet vlakbij ons thuis is. Maar onmiddellijk en heel vriendelijk geholpen zodat we veilig thuis zijn geraakt. Als wij in de toekomst een nieuwe fiets nodig hebben zullen we zeker hier komen kijken. Voor zo'n service wil ik wel wat verder rijden om een fiets te kopen. Aanrader!
Los door het rood op de Diestsesteenweg in Herk, mafketel 13u44. 20/6/23
Vrijdagavond lek gereden, zaterdagochtend gebeld, diezelfde voormiddag was hij weer helemaal in orde. Top service!
Zeer vriendelijk ontvangst en een perfecte uitleg over de verschillende fietsen...
Echt Service met een kapital S. Bijna 2 maanden geleden hier via internet een nieuwe Victoria E bike gekocht, die zij nog op voorraad hadden en die werd zelfs gratis thuis gebracht. Terwijl ik toch op ruim een uur rijden woon. Nadien bleek er een software update nodig onder garantie. Omdat ik geen fietsdrager heb, werd er een afspraak gemaakt en smorgens de fiets opgehaald en smiddags weer piekfijn thuis afgeleverd en dit inclusief 1e gratis onderhoud. Er zat een factuur bij voor een bedrag van € 0,00. Waar vind je nog zo´n service vandaag de dag? Bij Gaethofs dus. Mensen nogmaals hartelijk dank voor deze Topservice. Als ik 10 sterren kon geven dan deed ik dat.
Mooi en groot assortiment aan fietsen, zowel stadsfietsen als koersfietsen. Zeer fijne mensen die tijd maken om je de nodige uitleg te geven. Top service en kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid