facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor fietsen devos

Info

De fietspeciaalzaak waar service en kwaliteit voorop staat.

Geschiedenis

De fietszaak waar service en kwaliteit voorop staat.



"Fietswinkel waar service en kwaliteit voorop staat. Uitgebreid gamma in racefietsen, mountainbikes, e-bikes, cargo, urban en retro en alles voor erop, eraan en erbij!"
Adres: Posterijstraat 11, 8793 Sint-Eloois-Vijve, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056325139
Stad: Sint-Eloois-Vijve
Route: Posterijstraat 11
Postcode: 8793


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Stockverkoop (fietsen West-Vlaanderen), E-bike West Vlaanderen, Fietswinkels West-Vlaanderen, Mountainbike kopen West-Vlaanderen, Fietsenwinkel Kortrijk, Fietsenwinkel Anzegem, Fietsenwinkel Avelgem, Cannondale hybride fiets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Velo Nejo Velo Nejo 428 meter Begonnen met de fiets van mijn schoonvader en de verkeerde telefoon nummer. Maar heel...
Recensies
Zeer tevreden over de hulp bij de keuze van mijn leasefiets. De bestelling kwam iets later binnen maar toch hebben ze de fiets aan de kant gehouden. Heel wat vakkennis. Aan te bevelen!!
Vriendelijke ontvangst,zeer degelijke uitleg over de 2 fietsen waarin we geïnteresseerd waren nl. Bianchi e omnia C en T. We kregen ruimschoots de gelegenheid om de fietsen te testen en hebben dan deze 2 fietsen gekocht .Een echte aanrader : aangenaam om te rijden en goede ondersteuning van de Bosch motor .
slechte fiets gekocht 5de versnelling hapert , na 5de onderhoud kapotte fiets terug gekregen . fake herstelling om nieuwe stukken te kunnen verkopen
Heel vriendelijk en snelle service…gestrand met platte band voor hun winkel kwam van 15km verderop en de dag zelf nog hersteld.bedankt!
In augustus 2021 een fiets besteld bij deze handelaar. Levering werd beloofd in november-december 2021. Uiteindelijk kreeg ik begin maart 2022 bericht dat ik de fiets kon ophalen. Bij de mail ook meteen een factuur waarbij de prijs evenwel 294 euro meer was dan op de bestelbon. Wanneer ik de handelaar meld dat er een foutje in de factuur staat, wordt geantwoord dat de meerprijs moet betaald worden. Wanneer ik hem wijs op de wettelijke en contractuele bepalingen dat de prijs volgens de bestelbon bindend is, is het antwoord dat de fiets niet geleverd wordt en het contract verbroken... Resultaat: zes maanden gewacht en nu verplicht elders een duurdere fiets te kopen.
Net platgevallen met mijn fiets net aan hun deur.... nochtans komt mijn fiets niet van hen en direct hulp aangeboden, heel vriendelijk ontvangen . Het doet wel plezier . Dikke pluim.
Mijn fiets rijdt opnieuw perfect. Jammer dat er geen garantie kan gegeven worden op die body al is die maar 6 maanden nieuw!
Zeker goede service geen enkel probleem bij een mankementje en vriendelijke eigenaar en personeel
Vlotte service, correcte afspraken en prijs opgave. Zelfs geholpen geweest daar, waar andere dealer afhaakte
Super vriendelijk ontvangen ,uitgebreide uitleg bij het kopen van een nieuwe fiets,aanbeveling
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar fietsen devos met het openbaar vervoer


Sint-Eloois-Vijve Plaats 50 meter
75
81
Sint-Eloois-Vijve Plaats 50 meter
88
Sint-Eloois-Vijve Plaats 50 meter
75
81
Sint-Eloois-Vijve Plaats 50 meter
88
Sint-Eloois-Vijve Schoendalestraat 90 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid