facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsen Bart

Fietsen Bart

Info

Een assortiment fietsen voor gezinnen en voor fietsers die eens iets anders en/of iets beters willen!

Geschiedenis

openingsuren:
ma-wo-do-vr van 10h tot 12.30h en van 14h tot 18h
za van 10h tot 16h DINSDAG gesloten
tijdens de maanden juli en aug is de winkel op zaterdag vroeger gesloten, nl. om 12h. En van 7/8 t.e.m. 26/8 is de winkel helemaal gesloten.

Adres: Renier Sniedersstraat 71, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: 014437100
Stad: Turnhout
Route: Renier Sniedersstraat 71
Postcode: 2300


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Norta fietsen turnhout, Bakfiets Turnhout, Elektrische fiets dames turnhout, Fiets huren Turnhout, Fietsen winkels in de buurt, Batavus Turnhout, Fietsen Vosselaar, Fietsenwinkel Kempen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In't Ven Sport In't Ven Sport 967 meter geweldig goed geholpen,duidelijke uitleg en vriendelijke verkoper,aanrader
Decathlon Turnhout Decathlon Turnhout 2 km Vriendelijk en behulpzaam personeel. Scannen van aankopen gaat zeer vlot en nauwkeuri...
Recensies
Een mooie assortiment van de fietsen. Vriendelijke prijzen tegenover te kwaliteit. Heel goede service. Snelle behandeling.
Wij zijn zeer tevreden over onze elektrische fiets. Vakkundig en professioneel geholpen geweest door Bart. Spontane en vriendelijke man. Top!
Uitgebreide uitleg. Altijd bereikbaar voor vragen. Vriendelijk
Vriendelijke service, uitgebreide info, ruime keuze... Gewone fiets of bakfiets, zelf trappen of elektrisch, hier vind je het allemaal! Gewoonweg geweldig!
Langs geweest om een testrit te maken met een Bullitt van Larry vs Harry. Een zeer goede uitleg gehad. Rustig kunnen testrijden met de Bullitt van de eigenaar. Na de testrit nog wat nagebabbelt. Zeer aangename zaakvoerder, en vooral heel eerlijk. Zeker een aanrader!
Uitstekende en uitgebreide informatie over de fietsen, zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, verzorgde winkel en werkplaats. Een duidelijke meerwaarde onder de fietshandelaars !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid