facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietsateljeeke

Fietsateljeeke

Info

Verkoop van fietsen, accesoires en herstelling fietsen alle merken.

Geschiedenis

Verkoop van fietsen, accesoires en herstelling fietsen alle merken.

Adres: Rijmenamsebaan 30, 3190 Boortmeerbeek
Telefoonnummer: +3215649298
Stad: Boortmeerbeek
Route: Rijmenamsebaan 30
Postcode: 3190


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 19:30
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 19:30
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Verdelers Raleigh fietsen, Vandenberghe fietsen, Elektrische fiets Brugge, Elektrische fiets descheemaeker, Review Oxford fietsen, Oxford elektrische fiets review, E bike outlet turnhout, Groothandel fietsen België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fiets Fiets 2 km Tijdens volle Covid19 periode toch nog een mooie MTB van Trek kunnen kopen. Personeel...
Recensies
Ik heb 2 jaar geleden hier mijn elektrische fiets gekocht Krigori Explorer, ik ben er terecht gekomen via mond aan mond reclame. Vriendelijkheid, behulpzaamheid en bekwaamheid zijn maar enkele woorden die 't fietsateljeeke typeren. Ik heb al wat "malchance" gehad met deze fiets maar toch kan ik niks aanmerken op de service die ik hier heb gekregen, integendeel! Zowel Bart als Bert zijn in de weer om de euvels op te lossen. Kortom: je krijgt hier een zeer goede service én met een glimlach!
Top service en kwaliteit! Weet waarmee ze bezig zijn, vlotte en open communicatie. Voor weinig geld is mijn elektrische fiets met 15000km weer gloednieuw. Kortom aanrader!!
Hier worden we steeds zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Ze denken echt mee met de klant om de best mogelijke oplossing te vinden.
Vandaag uit de nood geholpen door het Fietsateljeeke: voorrem was losgeschoten. Heel vriendelijk en klantgericht.
Prima fietshersteller, niet duur en altijd vriendelijke bediening!
Ik strandde onderweg met mijn velomobiel met een lekke band, en werd hier heel vriendelijk geholpen, nadat een andere fietsenwinkel in Boortmeerbeek botweg weigerde om me te helpen. Supervriendelijke mensen hier, bedankt!
Voor de eerste maal bezocht, zeer vriendelijk en correcte service, ik kom terug.
Topservice, topmensen! Schreef ik 1 jaar geleden. Maar toen ik met mijn koersfiets wilde rijden, merkte ik dat er 2 spaken loszaten en dat het voorwiel scheef stond. Ik heb er een andere fietsenkenner naar laten kijken, die zei dat het onderhoud niet goed was uitgevoerd. Van mijn eerste fietsbeurt 20km ben ik daarbij nog eens teruggekomen met het kabeltje van de versnellingen dat was afgebroken. Heeft mij hier in Brussel nog 's 20€ gekost om het te laten vervangen! Als ik eerlijk wil zijn, zou ik nu slechts 2 sterren geven...
Doorgestuurd geweest door een andere winkel die het niet aan kon, zeer vriendelijk ontvangen, super goed werk geleverd, uitstekende dienst en dienst naverkoop, uitmuntende communicatie, moest iedere zelfstandige zo werken dan zou het leuker zijn voor iedereen. Ook al heb ik een fietsenwinkel kort bij mij thuis, hebben zij er een klant bij !! Ik ben nog nooit zo serieus behandeld geweest. Zeer binnen kort brengen wij al een tweede fiets voor herstelling. Fietsatteljeeke, als jullie dit lezen, jullie weten hoe moeilijk ik ben maar ik geef jullie toch een A+++ Bedankt !!
Zeer goed geholpen bij Fietsateljeeke. Een racefiets die door de originele verkoper zeer slecht was afgesteld, werd bij Fietsateljeeke volledig in orde gezet. Daarnaast nam de mecanicien ook de tijd om mij zaken bij te brengen zodat ik in de toekomst kleine aanpassingen zelf zou kunnen doen. Ik breng mijn fiets hier zeker de volgende keer weer binnen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid