facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiets

Fiets

Info

Fiets! is een jong en dynamisch bedrijf. Opgericht in 2010 is het in snel tempo uitgegroeid tot een keten met momenteel 13 winkels in België. Sinds 2019 maakt Fiets! deel uit van Colruyt Group.
www.fiets.be

Adres: Turnhoutsebaan 325, 2110 Wijnegem
Telefoonnummer: +3233536830
Stad: Wijnegem
Route: Turnhoutsebaan 325
Postcode: 2110



op zoek naar gerelateerd: Bike Republic Wijnegem, Fiets Wijnegem Openingsuren, Fiets Kuurne, Fiets Boechout, Bike Republic Oudsbergen, Fietsenwinkel Wommelgem, Bike Republic Colruyt, Bike fiets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Costermans Wielersport Costermans Wielersport 203 meter Mooie fiets ..vriendelijke uitbaters ! snel en goed geholpen !..gewoon tip top in ord...
Recensies
Top service, heel eerlijk, doen enkel hetgeen nodig is en vervangen niets overbodig. Bovendien heeft een hele vriendelijke jongeman mijn fiets in de koffer gelegd en ervoor gezorgd dat deze toe bleef tot thuis, nogmaals dank! Als ik volgende keer een fiets nodig heb, ga ik zeker naar Fiets in Wijnegem!
Hele vriendelijke verkoper die veel uitleg gaf, blij met mijn nieuwe aankoop!
Geduldige medewerkers die je met raad en daad bijstaan over de aankoop van je elektrische fiets. Ze geven een deskundige uitleg zonder iets te willen opdringen. Ook zijn ze gewoon vriendelijk...
Ze luistern en ze doen al het mogelijke voor u
Vandaag lekke band gereden en naar Fietsen! Wijnegem gegaan. Ze gingen er direct aan de slag voor me. Op een kwartiertje zat ik terug op de fiets. Wouw!
S´em en correct geholpen
Vriendelijk onthaal en snelle en goede service! Ik kon hier direct terecht met mijn electrische fiets die ik via internet gekocht had en die problemen kreeg. Er werd altijd even gekeken of het probleem eventueel snel te verhelpen was.
Een erg mooie, helemaal gerenoveerde winkel met een ruime keuze aan fietsen en accessoires. Toptechnieker in de werkplaats.
2x zeer goede uitleg gekregen bij het aankopen van eerste elektrische fiets. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers . Top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid