facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiestarama

Fiestarama
"Fiestarama est un magasin spécialisé dans la vente d'articles de fête situé à Louvain-la-Neuve en Belgique. Feux d'artifices, déguisements, masques, accessoires, maquillage, farces et attrapes, ballons, décorations, vaisselle.N'hésitez pas à venir nous rendre visite pour admirer notre large gamme de produits."
Adres: Place des Wallons 33 , Louvain-la-neuve 1348, BE
Telefoonnummer: 010 22 42 84
Stad: Louvain-la-neuve
Route: Place des Wallons 33
Postcode: 1348


Openingstijden

Maandag: 10:30-18:30
Dinsdag: 10:30-18:30
Woensdag: 10:30-18:30
Donderdag: 10:30-18:30
Vrijdag: 10:30-18:30
Zaterdag: 10:30-18:30

Recensies
Echt super, de dame had me heel goed geadviseerd over een batterij vuurwerk, ze had de tijd genomen om de veiligheidsinstructies uit te leggen. Daarnaast veel keuze om te feesten. Het vuurwerk ging heel goed.
Kleine kostuumwinkel en verjaardagsproducten voor volwassenen en kinderen. Leuke plek en zeer gastvrij. Ik bestel hier al jaren heliumballonnen voor de verjaardagsfeestjes van mijn kinderen en ben altijd zeer te spreken over de service en kwaliteit. Dankjewel.
Zeer grote keuze aan artikelen voor alle partijen. Ik vind altijd het geluk van mijn kinderen en ook van mij.... Lage prijzen en echt advies. En de verkopers zijn erg aardig. De topper van de regio.
Op zoek naar een vermomming, een gadget voor een evenement, een feest, enz.? Je zult hier zeker je geluk vinden! Een echte grot van Ali Baba ondanks de kleine omvang van de winkel.
Eerlijk gezegd moet de kwaliteit van nepbloed worden beoordeeld, omdat het nooit echt droogt en vlekken maakt op kleding! Het is een verschrikking
Geweldige winkel. Ze hebben alles wat je nodig hebt om te feesten. Vriendelijke bediening.
Je vindt er alles om te feesten, veel vermommingen. Verjaardagen, doopfeesten, St. Patrick's Day, Halloween,... Grappen en trucs, ballonnen en allerlei soorten spandoeken.
Op 2 niveaus is het groter dan het lijkt.
Erg aardig en hoewel het vanwege de situatie momenteel gesloten is, hebben ze me geholpen om in de kortst mogelijke tijd te krijgen wat ik nodig had.
Je vindt er alles om te feesten en verkleden. Geweldige ontvangst en service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid