facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fiestafun

Fiestafun

Info

Fiestafun
Votre magasin de déguisements et d'articles de fête. Déguisements adultes et enfants, masques, perruques, maquillages et accessoires, ballons, pinatas, vous trouverez tout pour faire de votre fête un événement exceptionnel !



"Magasin d'articles de fête,déguisements adultes, enfants et bébés avec leurs accessoires, masques, maquillage, pinata, ballons, hélium, pétards, fumigènes,feux d'artifices, bougies, baby shower, déco mariage et anniversaire, enterrement vie de jeune fille et de garçon, retraite, communion, cartes d'anniversaire et autres, ..."
Adres: Chaussée de Tubize 208 A, 1440 Wauthier-Braine, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/673.84.31
Stad: Wauthier-Braine
Route: Chaussée de Tubize 208 A
Postcode: 1440



op zoek naar gerelateerd: Palais des Cotillons
Recensies
Eerste prettige ervaring, zeer ruime keuze aan kostuums en kwaliteit, we vonden niet wat we zochten, maar behulpzaam en vriendelijk personeel!
Producten, interessant en mooie voorraad. Zeer gastvrije heer. Mijn vrouw moest naar het toilet, hij begreep het en liet haar. Wel hoorde ik mevrouw zeggen dat ze alleen in haar handtas hoeft te doen.... betreurenswaardige houding. Gemengde recensie...
Grote vermommingswinkel, decoratie voor feesten. Veel keuzes en verkoopsters beschikbaar voor eventuele vragen. Heerlijk om zo'n winkel in de buurt te hebben.
1000 en 1 vermommingen voor alle genres. Moeilijk om te vertrekken zonder enige aankopen. Klein nadeel aan de prijs. Vrij dure aanschafprijs voor de nieuwigheden.
Een echte grot van Alibaba! Er zijn veel keuzes voor alle smaken
Geweldige winkel, ik vind altijd alles wat ik nodig heb. Halloween, carnaval etc is het leukst En ze staan ​​altijd voor je klaar!
Leuk maar we kunnen niet altijd de juiste maat vinden
Als ik een nulpunt zou kunnen zetten, zou ik dat doen. Ik geef niet graag slechte cijfers, maar daar overdreven ze; - Rapporteer kwaliteitsprijs, matig. -Service na verkoop, beschamend en respectloos. -2021; Ik koop 2 kostuums voor Halloween, passend, kapotte rits en losgestikte knopen. Ik geef de handdoek door, er kan een fout optreden. -2022; 2e poging, een Serpantard-kostuum, de toverstok van Voldemort, onaangename verrassing, de cape op verschillende plaatsen losgestikt en de plastic toverstok die loslaat gevaarlijk voor een kind. Ik bel, een onaangenaam en neerbuigend persoon vraagt ​​​​me om naar de sluitingen te gaan omdat hij geen tijd heeft om me een voucher te geven. Ik leg uit dat ik niet beschikbaar ben en dat ik nu terugbetaald wil worden. Hij vertelde me duidelijk dat het uitgesloten was, blijkbaar verborgen gebreken, dat is normaal! Hoe dan ook, ik moest ergens anders een andere kopen die er niet uitzag alsof hij uit een discountwinkel kwam. OUDERS, LERAREN, ORGANISATOREN, BERICHT AAN IEDEREEN. WEG
hallo, fiestafun we hebben een keuze maar een beetje duur. Ik raad aan.
Hallo bij de ingang Een hele goede keuze Met weinig ruimte
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid