facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fierens keuken en interieur

Fierens keuken en interieur

Info

Een tijdloze leefkeuken, een stijlvolle badkamer of een praktische dressing op maat? Fierens keuken en interieur zorgt dat het echt àf is!

Geschiedenis

Een keuken of een interieur creëren waarin u graag leeft. Dat is onze passie. Dat voelt u in de uitgepuurde eenvoud van het ontwerp, de kwaliteit van de materialen en de perfectie van de afwerking. Van de eerste schets tot de plaatsing: de medewerkers van Fierens creëren voor u het perfecte kader.

Adres: Brusselsesteenweg 740, 1731 Zellik, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +32 2 466 72 10
Stad: Zellik
Route: Brusselsesteenweg 740
Postcode: 1731



op zoek naar gerelateerd: Fierens Mechelen, Fierens badkamers, Fierens Zedelgem, Keukens Asse, Fierens Sanitair, Fierens instagram, Obumex
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tyles Tyles 287 meter Mooie, moderne showroom, maar wat minder groot dan verwacht en niet zoveel tegels op ...
Interieurrenovaties Interieurrenovaties 1 km This is the beginning of anything you want.
Recensies
Wij zijn supertevreden met onze Fierens keuken! Een extra bedankje voor Serge en Kris die heel secuur te werk zijn gegaan. Zij hebben de keuken en het haardmeubel met perfectie geplaatst en onze woning altijd héél proper achtergelaten. Ook zeker een bedankje voor Ireen om onze droomkeuken te helpen realiseren en alles in goede banen te leiden. Er was direct een klik met haar. En natuurlijk alle andere mensen achter de schermen die aan ons project hebben meegewerkt.
We zijn echt super tevreden van de samenwerking met Team Fierens. Van de ontwerpfase tot de minutieuze uitwerking en plaatsing van zowel onze keuken als de inbouwkasten, de binnendeuren en het parket. Elke dag genieten we van zoveel schoons. Fierens staat voor precisie en oog voor detail en het is een verademing om échte vakmensen in je huis te halen. Die dan ook nog beleefd en goedlachs zijn. Dankbaar kijken wij terug naar onze samenwerking met Fierens!
Liefste Fierens team, Graag stuur ik jullie dit berichtje om jullie te bedanken voor de fijne samenwerking…alweer . Oprecht bedankt voor het meedenken, voor het uittekenen met veel geduld, voor het naadloos installeren en voor de pralines omgekeerde wereld. Jullie zijn een TOP-team! Annelies en Dirk
We kozen voor Fierens voor de inrichting op maat van onze leefruimte en bureau. We zijn erg tevreden over de samenwerking en het resultaat: van het maken, nadenken over en bijsturen van het ontwerp, over het zoeken naar praktische oplossingen tot het vakmanschap van de installateurs. Top werk!
Van a tot z perfect, mooie ontwerpen en materialen, echt maatwerk. Veel ervaring waardoor ze een oplossing hebben voor elk probleem. Eigen plaatsers werken net en nauwkeurig. Correcte communicatie in functie van planning.
Heel persoonlijke service en echt begaan met de noden van de klant. Koen, Karo en hun team voelen zeer goed aan wat belangrijk is en zoeken mee naar de beste oplossingen. Ook bij de plaatsing is het steeds een propere werf en zijn de plaatsers sociaal en vriendelijk. Topteam!
Uitstekende vakmensen. Werken al tientallen jaren met Fierens. Hebben ons altijd goed bediend en geholpen. Aan te bevelen.
Supercontent met onze prachtige keuken, badkamer en dressing van Fierens! De samenwerking met Ireen verliep heel goed, echt een toffe madam en een top-interieurarchitecte! Ook de plaasters gingen heel nauwkeurig en vakkundig te werk. We komen nog terug!
Onze keuken is net geïnstalleerd door Fierens, het is gewoon geweldig! Het team van Fierens begreep onze verwachtingen vanaf het begin en creëerde een project dat volledig aan onze smaken en wensen voldeed. De deadlines werden gerespecteerd een zeldzame kwaliteit tegenwoordig en wat kan ik zeggen over de kwaliteit! Kwaliteit van het plaatsingsteam en kwaliteit van het keukenmeubilair! Wij bevelen Fierens Keuken en interieur aan voor liefhebbers van mooie ontwerpen, gemaakt met precisie, betrouwbaarheid en kwaliteitsmaterialen! Dank aan het hele team, we zijn meer dan tevreden! Verdient meer dan 5!
Intensieve samenwerking voor volledig renovatieproject : zeer aangename ervaring ! We zijn enorm tevreden, zowel qua communicatie als ontwerp en uitvoering. Warme mensen met moderne visie en erg professioneel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid