facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fieremans Metalen - Derametal

Fieremans Metalen - Derametal

Info

De staalspecialist voor bouwondernemers. Wij focussen ons op flexibiliteit en een excellente klanten service. Wij ontzorgen bouwondernemers met alles wat staal is. Bezorg ons uw plan en wij leveren u het nodige staal!



"Wij zijn een groothandel in metalen die zich richt op de bouwmarkt. Wij focussen ons vooral op flexibiliteit en een excellente klanten service.Wij zijn reeds 100 jaar een gevestigde waarde op vlak van metaal, gevestigd te Asse.Bij ons kan je alle staal vinden voor jouw bouw. Bezorg ons uw plan en wij leveren u het nodige staal!"
Adres: Z.5 Mollem 100, 1730 Asse
Telefoonnummer: 024541610
Stad: Asse
Route: Z.5 Mollem 100
Postcode: 1730


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Spaarnetten
Recensies
Druk en nogal snel geïrriteerd. Jammer want komt niet klantvriendelijk over. Ben ik niet gewoon van Fieremans
Snelle service en correcte levering. Familiebedrijf dat meedenkt met de klant.
Altijd sympathiek ontvangst en grote stock
Vertaald door Google het beste wat je kunt hebben Origineel the best you can have
Vertaald door Google Direct lossen, chauffeursvriendelijk bedrijf, geen problemen en waarschijnlijk spreekt de hele bemanning Engels. Daar goederen afleveren is puur plezier. Origineel Blyskawiczne rozladunki, firma przyjazna kierowcy, zero problemów i chyba cała załoga mówi po Angielsku. Dostarczanie tam towaru to czysta przyjemność.
Vertaald door Google Er is parkeergelegenheid, kaarten om te bepalen waar te gaan, beleefd personeel. Origineel Есть стоянка, карты для определения куда ехать, вежливый персонал.
Vertaald door Google Er is een plek om te stoppen, het plein is snel gelost Origineel Ir kur apstaties laukums ātri izkrava
Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid