facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fetavie

Fetavie
Adres: Rue de Gomerée 198, 6120 Ham-sur-Heure-Nalinnes, België
Telefoonnummer: 071 22 16 33
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Ham-sur-Heure-Nalinnes
Route: Rue de Gomerée
Huisnummer: 198
Postcode: 6120


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 12:00–14:30, 18:30–22:00
donderdag: 12:00–14:30, 18:30–22:00
vrijdag: 12:00–14:30, 18:30–22:00
zaterdag: 18:30–22:00
zondag: 12:00–14:30, 18:30–22:00

Recensies
Zeer vriendelijke mensen! Super lekker eten!
Ik had het genoegen om in dit mooie restaurant te dineren en de ervaring was absoluut geweldig. De kwaliteit van de gerechten die werden geserveerd, vooral de octopus en inktvis, was uitzonderlijk. Het was alsof je de authentieke smaken van het land ontdekte, met een ongeëvenaarde frisheid. Elke hap was een echte traktatie.nnNaast het heerlijke eten was de setting van het restaurant zeer aangenaam, waardoor de perfecte ambiance ontstond voor een ontspannen en plezierige tijd. Wat dit restaurant echt onderscheidde was de persoonlijke betrokkenheid van de eigenaar. Zijn aanwezigheid en aandacht voor detail hebben enorm bijgedragen aan de algehele ervaring. Zijn vriendelijkheid en toewijding aan zijn etablissement waren duidelijk, waardoor de service onberispelijk was.nnIk kan dit restaurant ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteitsvoedsel, een charmante omgeving en uitzonderlijke service. Een echt juweeltje dat het verdient om bezocht en opnieuw bezocht te worden.
Toli, de eigenaar van het restaurant, neemt je mee op reis naar Griekenland voor een maaltijd. Dit is de reden waarom we over het algemeen graag eten... om vervoerd te worden en de gerechten te proeven die Griekenland maken. Ik raad ten zeerste aan. Het is goed en het is mooi! En om de ervaring compleet te maken, is het hele team ongelooflijk!
De ontvangst bij aankomst is hartelijk.nnIk heb een vriendelijk moment mogen beleven toen ik door mijn dochter was uitgenodigd voor Moederdag, op 16/05/24.nnEen geweldige culinaire ervaring in een sfeervol restaurant met een mooie en gemoedelijke setting.nnHet spijt me te moeten zeggen dat Map.google de mooie foto's die ik heb kunnen maken tijdens mijn bezoek aan het etablissement niet accepteert.nnIk raad u echter ten zeerste aan om uw etablissement en uw gerechten te ontdekken, die een smaak hebben die aan ieders verwachtingen voldoet nnDe bediening aan tafel en de kwaliteit van de geserveerde gerechten waren uitzonderlijk.nnElke hap was een echte traktatie.nnIk raad je aan en zou zonder aarzeling terugkomen om andere gerechten te ontdekken waarmee ik kan reizen...
Na twee bezoeken heb ik de moeite genomen om een ​​recensie te schrijven.nDe keuken is zeer gastronomisch en het menu is zo verleidelijk dat het uiterst moeilijk is om te beslissen!nSuggesties die regelmatig veranderen, kwaliteitsproducten.nWat betreft de service: zeer goed tijdens het eerste bezoek, het was langzamer tijdens het tweede dezelfde aanwezigheid in de kamer.nGroot minpunt aan de akoestiek in het restaurant:nDe kamer is luidruchtig en soms lieten we, moe door het lawaai en de moeilijkheid om elkaar te horen, veel stilte achter. We kunnen zien dat er akoestische panelen op het plafond zijn geïnstalleerd, maar dat lijkt niet genoeg.nAls je daar heen moet met mensen met gehoorproblemen, organiseer dan misschien in het seizoen een lunch of het terras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid