facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Festivole - Verhuur Feestmateriaal

Festivole - Verhuur Feestmateriaal

Info

Festivole stelt alles in het werk om van elke gelegenheid een feestlijke gebeurtenis te maken.

Geschiedenis

U kan bij ons terecht voor het huren van feestmateriaal voor al uw feesten.
Wij helpen u graag meedenken bij de voorbereiding van uw feesten, kunnen u bijstaan tijdens het feest zelf maar ook de nazorg van het feest is bij ons een grote troef.

Adres: Schoolstraat 7, 8930 Lauwe, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0486 69 87 58
Stad: Lauwe
Route: Schoolstraat 7
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 14:00 - 18:00
Woensdag: 14:00 - 18:00
Donderdag: 14:00 - 18:00
Vrijdag: 14:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Vivido, Verhuur feestmateriaal Ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vivido Vivido 663 meter Nadat mij meer dan een jaar een leugen is verteld, kreeg ik de avond voor mijn huweli...
SAFE-BOX SAFE-BOX 963 meter SAFE-BOX! It’s all in the name: safety, advertisement, flexible and ergonomic. All i...
Recensies
Positieve ervaring. Vlot contact en vakkundig overleg dat goed werd opgevolgd. Na het toevallig lezen van de recensies bang geworden en een andere verhuurder gekozen. Desondanks bleef festivole alles goed opvolgen met een telefonisch contact de dag zelf om verder af te stemmen. Hoewel ik voor een ander duurder verhuur bedrijf koos, kreeg ik een erg begripvolle reactie en oprecht verhaal rond het afgelopen jaar. Niet als vergoeilijking maar een erkenning van wat fout liep met begrijpbare reden. Volgende x zal ik toch terug hier contact opnemen. Men moet ook na een lastig jaar een nieuwe kans kunnen krijgen! Bij twijfel zou ik aanraden eens telefonisch contact op te nemen om te horen hoe oprecht de man klinkt!
Geen reactie op aanvragen. Geen gehoor als je probeert te bellen. Beloofd veel dingen maar komt ze niet na! Als ik de tent kwam ophalen was die 'nog op een andere locatie'. Ik moest maar binnen een paar uurtjes nog eens terug komen, zonder enige verwittiging op voorhand.
Totaal niet te vertrouwen…beloofd terug te mailen na aanvraag offerte. Maar je hoort er niks van! Verschillende malen gebeld maar nooit geen reactie meer op gekregen, dan maar ander bedrijf gecontacteerd en dat kwam direct in orde. Jammer, als het in je eigen gemeente is….maar veel goesting om te werken heeft hij niet….dus geen aanrader.
zes jaar geleden voor de eerste communie van mijn dochter was de service perfect. voor de lentefeest van mijn dochter verleden weekend had ik een terras verwarming nodig bij het afhalen was er iemand aanwezig, maar zij hadden geen gas kan gebeuren, mocht de volgende dag afhalen . volgende dag niemand aanwezig bellen naar festivole ze zenden mij naar een andere winkel om zelf een gas pul te halen . Bij het terug brengen weer niemand aanwezig . ze mogen minimum iemand Hebden om de klanten te ontvangen . Voor mij is het de laatste maal dat ik beroep doe bij deze firma.
Mijn verjaardagsfeest volledig georganiseerd door festivole. Zeer goede en snelle service! Tent, tafels, stoelen zeer mooi materiaal! Zeker een aanrader!
Totaal onbetrouwbaar !! Wil een bestelbon niet bevestigen en reageert nauwelijks op mails of telefoons om uiteindelijk de dag voor het feest te melden dat hij niet kan komen..
Te vermijden. Hij belooft veel zaken die hij dan de dag zelf niet nakomt. Onbetrouwbaar en neemt zelf geen verantwoordelijkheid op.
Verschrikkelijke ervaring! Wij hadden een tent besteld voor ons huwelijk bij festivole, de dag voor het feest om 18h30 krijgen we bericht dat de plaatsing onmogelijk was er werd ook geen alternatief voorgesteld. Heeft ons heel veel stress en kopzorgen veroorzaakt!
Onbetrouwbaar en niet professioneel!!! Ga op eigen risico in zee met deze firma. Op het moment van het feest was meneer van de aardbol verdwenen en liet hij ons volledig in de steek.
Gerief besteld, niemand ter plaatse. Gebeld... Moest binnen 1 uur terug komen. Terug niemand aanwezig. Pakte heel de avond niemand meer op # PartyCrasher 1ste klasse
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid