facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ferremans Angelo Bouw- en renovatiewerken

Info

U kan beroep doen op FERREMANS ANGELO voor kleine renovatiewerken, maar ook een totaal renovatieproject van uw badkamer, toilet, slaapkamer, ... is mogelijk.

Buitenshuis plaats ik graag uw tuinafsluiting, tuinhuis, oprit of terras.



"Waarom kiezen voor Dakwerken Ferket?Dakwerken Ferket is erkend plaatser van naadloze EPDM dakrubber folie voor alle platte en licht hellende daken.Met meer dan 20 jaar ervaring in algemene dakwerken dakpannen, leien, zink, lood, roofing, enz wordt ieder dak perfect afgewerkt met oog voor detail.EPDM rubber plat dak dakbedekkingUw dak wordt in één laag en uit één stuk naadloos waterdicht gemaakt. EPDM wordt verlijmd met contactlijm aan vrijwel iedere ondergrond isolatie, oude roofing, hout, chape, enz.. Het werken met open vlam zoals bij traditionele roofing is hierdoor niet meer van toepassing. Ook dakisolatie wordt door ons verzorgd, wij zijn al jaren perfectionist in het nauwkeurig isoleren van platte daken."
Adres: Kloosterstraat 25, 9190 Stekene
Telefoonnummer: +32495148195
Stad: Stekene
Route: Kloosterstraat 25
Postcode: 9190



op zoek naar gerelateerd: Gouden Gids
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DCSinterieur DCSinterieur 6 km Ons derde project samen, dus we zijn dan wel tevreden zeker...?
Recensies
Al vriendelijk, snel en correct in communiceren . Update na afronden van de werken! Beloofde upate: Heel proper afgewerkt. Altijd goed op de hoogte gehouden geweest wanneer de werken zouden plaats vinden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid