facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FerO ijzersterk in maatwerk

FerO ijzersterk in maatwerk

Info

Smeedijzeren meubelen op maat gemaakt

Geschiedenis

Sfeervol, warm en betaalbaar: dat zijn enkele begrippen die de producten van FerO! omschrijven. In deze drukke tijd hoort een huis een plek te zijn waar het fijn vertoeven is. Een plek, wat van een huis een warm thuis maakt. Een plek om tot rust te komen en van te genieten.

In de webwinkel van FerO! verkopen wij sfeervolle meubels als woonaccessoires in zowel landelijke als moderne stijl voor binnen als buiten. De webwinkel wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten, passend bij de nieuwste trends. Woonaccessoires kun je behalve via de webshop van FerO! ook op afspraak komen ophalen.

Daarnaast heeft FerO! ook een eigen meubelproductielijn: Made by FerO!. Alle meubels uit deze lijn worden door FerO! zelf ontworpen en gemaakt. We streven ernaar om telkens nieuwe producten te ontwerpen die niet alleen functioneel zijn, maar ook betaalbaar. Uiteraard kunt u u eigen ontwerp ook laten maken, vraag naar onze voorwaarden. De meubels van FerO! zijn op bestelling leverbaar.



"Welkom bij Royal Metal , een metaalbedrijf opgericht in 2013 door 2 gedreven mensen, Peter Vanderhoven en zijn echtgenote Ingrid Van Roy.We vervaardigen deuren, poorten, trappen en balustrades in metaal. Daarnaast hebben we ook nog onze eigen meubellijn FerO!. Hier worden tafels, stoelen, spiegels, rekken, badkamermeubels op maat gemaakt.Onze sterkte is dat we alles ambachtelijk in eigen werkplaats produceren, en dus ook aan onze klanten perfect afgewerkte producten kunnen aanbieden, aan betaalbare prijs. Onze grondstoffen en leveranciers zijn dan ook van Europese bodem.Wij maken ook projecten voor architecten, scholen, winkels, bedrijven, keuken- en horecazaken. Alles wat in metaal gemaakt kan worden, wordt door ons verwezenlijkt."
Adres: Smisstraat 85a, 3620 Lanaken
Telefoonnummer: 0032475929092
Stad: Lanaken
Route: Smisstraat 85a
Postcode: 3620


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karmen Kachels & Kerst Karmen Kachels & Kerst 6 km Super service en kwaliteit ten top Voor de echte kerstfans staat de prachtige kersts...
Recensies
Topservice en superafwerking. Zeer tevreden over kwaliteit en naservice. Zeer vriendelijke zaakvoerders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid